Merhaba Değerli BodyForumTr Üyeleri,
Kilo : 80
Boy : 178
VG 'ye yeni başlamaktayım.Yukarıda belirttiğim gibi vücut ölçülerim.Kilom yaşıma ve boyuma göre biraz fazla gibi gözükmekte.
+ olarak son 2 senede çok fazla yağlı ürün,kırmızı*beyaz et ve bira,şarap gibi mayalı alkollü içecek tükettiğimden göbek bölümü ve çevresinde aşırı yağlanma var .Böylede devam ederse iş sarkmaya gidecek gibi duruyor.Sizlere sorularım
- Sitedeki yeni başlayanlar için ideal programlara baktım.Ama dediğim gibi yağlanma söz konusu olduğundan ekstra olarak hangi egzersizleri yapabilirim ?
-Beslenme açısından ne gibi besinleri önerir / önermessiniz
-Yağları eritmek için yağ yakıcı tabletler vb. şeyler kullansam nasıl olur..Kulanımı ne şekildedir.
- Ek olarak fitness öncesi veya sonrası protein veya onun yerine geçecek doğal yiyecekler önerirmisiniz.
Fikirlerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.thums:
Kilo : 80
Boy : 178
VG 'ye yeni başlamaktayım.Yukarıda belirttiğim gibi vücut ölçülerim.Kilom yaşıma ve boyuma göre biraz fazla gibi gözükmekte.

- Sitedeki yeni başlayanlar için ideal programlara baktım.Ama dediğim gibi yağlanma söz konusu olduğundan ekstra olarak hangi egzersizleri yapabilirim ?
-Beslenme açısından ne gibi besinleri önerir / önermessiniz
-Yağları eritmek için yağ yakıcı tabletler vb. şeyler kullansam nasıl olur..Kulanımı ne şekildedir.
- Ek olarak fitness öncesi veya sonrası protein veya onun yerine geçecek doğal yiyecekler önerirmisiniz.
Fikirlerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.thums: