Yeni Başlayıp Kilo Almak İsteyenler

Merhaba arkadaslar siteyi yeni gördüm ve hemen üye oldum böyle bir seye ihtiyacım vardı birileri yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler..

Üstte ve önceki sayfalarda sanıyorum benim soruma benzer sorularda sorulmus ama ben yinede tekrarlıyacagım ben 24 yasındayım boy 1.83 kilom 61 ve 75-80 arası olmam gerektigini düşünüyorum uzun zamandır çeşitli katkılar kullandım protein tozu daha sonrasında bulk denedim olmadı su anda yaklasık 4 aydır primabolan depot kullanıyorum kullanmaya basladıgımda 57 kiloydum su anda 61 kiloyum ilk zamanlar motivasyonum cok iyiydi cok iyi bir sekilde kilo aldım ve yaklasık 1-1.5 aydır neredeyse gram bile alamadım . ve sanıyorum su anda psikolojik olarakta etkiliyor beni tabi bununla birlikte spor yapmaya calısıyorum vaktim oldugunca bana bu konuda yardımcı olabilirseniz aydınlatabilirseniz sevinirim .

s.a arkadaşlar .8 aylık spor geçmişim var .8 aylık süreçte yağlanmaları eritmek için kardiyo'ya ağırlık verdim .Göbek çevremde yağlanma kalmadı .Son 2 aydır düznli proteın tozu kullanıyorum.Fakat gereğinden fazla zayıfladım 63 kiloya düştüm,boyum 174.Göğüs omuz gibi zor antremanlarda eskisi kadar gücüm kalmadığını hissetmeye başladım ve kilo almaya karar verdim.2 ay sonra askere gidicem.Hedefim bu 2 ay içinde yağlanmadan 5 ila 8 kilo almak.Protein Tozu ve kilo aldırıcı ile hedefime ulaşabilir miyim? Hardline pro gainer almayı düşünüyorum.Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

golge89s;

başlığı okursan bahsettiğin takviyelerin etten, sütten, pirinç ve makarnadan farklı, sihirli şeyler olmadığını görürsün. doğal şekilde doğru beslendiğin taktirde illaki kilo alırsın. tabi bunu antrenmanla desteklemen gerek. ayrıca askerde aldığın kiloları büyük ihtimalle geri vereceksin. kilo almak için çok mantıklı bir dönemde değilsin bence.

erdiakgün;

yeni başlayanların doğal besinlerle doğru bir şekilde beslendiği sürece takviye gıda almalarına gerek yok.

Eveil;

kullandığın şey (primabolan depot) steroid. ben bu başlıkta yeni başlayanların gıda takviyesi bile almasına karşıyım. kaldı ki sen steroid kullanıyorsun. sana tavsiyem (belki ağır olacak ama bilinçsizce bu zararlı şeyleri vücuduna zerkeden kişi kendisine benim sözlerimden daha kötü şeyler yapıyor) aklını başına al ve bilinçli hareket et.

sen doğal ama doğru beslendiğin ve antrenman yaptığın sürece zaten kilo alacaksın. zayıf olduğun için kemiklerin kasa zaten aç. doğru beslenme ve idmanla hızla normalde olman gereken kiloya ulaşırsın. bu tip şeyler kullanma!

linki okumanı tavsiye ederim. buradaki bilgiler kilo alman için tamamen yeterli.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme/genel-beslenme-mantigi-nasil-kilo-alirim-58793.html

Merhabalar ,weider crash gainer adlı kilo aldırıcı ürnü satın aldım.Kullanım şekli her yerde yazıyor 80 kilo altı için günde 1 porsiyon yazıyor.1 porsiyonda 70 gr. Ben spordan önce 35gr,spordan sonra 35 gr içsem problem olur mu teşekkürler.Kilom 65

kıloo alamıyormm

öncelıkle merhaba. 17 yasındayım boyum 1.80 kılom 55 1 ay once spor salonuna yazıldım ve devamlı gıdıyorum programıma uyuyorum 1ay bıtınce proteın tozu edındım ve onu kullanmaya basladım. iştahım pek yok metobalizmam cok hızlı yedıgımı erıtıyor. toz kullanarak böyle devam etsem bı faydasını gorucekmıyım

boy-kilo oranını göz önünde bulundurarak çok yemekten başka alternatifin yok gibi görünüyor. kendini zorlamalısın.

zamanla fazla yemeye alışabilirsin. antrenmanlar da iştahının açılmasını sağlar.

öğünlerini sıklaştırabilirsin (günde 6-7 öğün gibi..)

hacimde küçük, enerjide büyük şeyler tüketmeye çalış. kuruyemişler.. nasıl yediğinin farkında olmazsın ama enerjileri yüksektir.

antrenmanlarda kesilikle koşu, bisiklet vs. yapma. ağırlık antrenmanının az tekrar, yüksek kilo şeklinde olmasına özen göster.

universal nutrition gain fast 3100

olmaz. bahsettiğin gibi de kullanabilirsin.

hocam universal nutrition gain fast 3100 kullanmaya basliycam ve body ye baslayali 2 gun oldu suan aylik klasik 9 hareket ile calisiyorum,karbonhidrat tozunu ne sekilde kullanmam gerek ve ek olarak protein almam gerekirmi

Yardım edip iletimi okur musunuz?

Arkadaşlar merhaba ben bu foruma yeni üye oldum. 16 yaşındayım. Boyum 1.67 Kilom 55 civarlarında. Almam gereken 10 kilo olduğunu düşünüyorum. Yeni konu açamadığım için sizlere buradan birkaç soru sormak istiyorum. Biraz uzun bir yazı olacak sanırım kusura bakmayın bu yüzden. Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim. İlk olarak kilo alma sorunundan başlayayım. Dediğim gibi boyum uzun olmasa da hatta kısa da olsam 55 kilonun düşük olduğunu düşünüyorum. Hem kas yapıp hem de 65 kilo falan olmak istiyorum. Bu mümkün müdür?

Ve ayrıca şunu da söylemek istiyorum ki fiziksel yapımda ÇOK UFAKda olsa bir problem var sanırım. Zayıflıktan mı bilmiyorum ama omzumda ve göğüs kafesimin alt tarafın da bir düzensizlik var. RESİMLER BANA AİT DEĞİL. Ancak bu resimler derdimi anlatmaya yardımcı olur sanırım.

r5r70.jpg

r5r80.jpg

Eğer ileride kaslı bir vücudum olursa bu problemler ortadan kalkar sanırım. Sizce mümkün mü?

Peki bu mesajı niye yazıyorsun diyorsanız sizden yardım bekliyorum. Bu konular hakkında teknik bilgiler bekliyorum sizlerden. Ve bende sizlerin zamanında hedef olarak koyduğu şey için yani vücut geliştirmek için yardım istiyorum. Evimde 3.5KG'lık dambıl var. Barfiks çubuğum var ve ihtiyaçlarıma göre yeni aletler alabilirim. Sizlerin görüşleri benim için önemli. Hedefinde ki vücut nasıl birşey diye sorarsanız:

r5rg7.jpg

Omuz, karın kası, kol kası, göğüs kası ve benim için halı sahalarda önemli olan bacak kası için neler yapmam gerekir sizden detaylı bilgi istiyorum. Yardım edersiniz inşallah.

Herkese iyi forumlar... :)

Son düzenleme:
örnek programlar;

https://www.bodyforumtr.com/vbforum.../evde-dumbell-ile-calisma-programi-13409.html

https://www.bodyforumtr.com/vbforum...-ile-calisma-programi-yapilis-sekli-8554.html

beslenme hakkında;

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme/genel-beslenme-mantigi-nasil-kilo-alirim-58793.html

örnek resimlerde görünen şeyler anladığım kadarıyla kişilerin kemik yapılarından kaynaklanıyor. sağlık açısından bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. vücut hacim aldıkça keskinlikleri kaybolacaktır.

Selamlar. Boyum 1.73 kilo 63. Kiloyu tabi bende doğal olarak almak istiyorum ama aşırı bir istahsızlık var yani normal yiyerek pek alabilceğimi düşünmüyorum. Yardımcı olarak hangi supplementi önerirsiniz ve nasıl kullanmalıyım?
Şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar 4. ayıma girdim body ' de ve gerçekten kilo yönünden sürekli artıs elde ediyorum body ' ye başladıgımda 54-55 kilo civarındaydım suan 66 kiloyum ve suan gerçekten cok memnunun halimden hedefim 10-12 ay içinde 80 kiloya ulaşmak . yağsız kilo almaya özen gösteriyorum yediklerime dikkat ediyorum gerçekten cok araştırdım ve uygulayınca ve sabredince gerçekten kilo rahatca alınabiliyor. herhangi bir destek kullanmadım . su sıralar kreatin kullanmaya başladım 1 haftadır hoca tavsiyesi ile. hayırlısı. bu makaleyi paylaştıgınız için teşekkür ederim . :)

Emeğinize sağlık yeni başlayanların dikkatle okumasını tavsiye ediyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:35 ----------

Emeğinize sağlık yeni başlayanların dikkatle okumasını tavsiye ediyorum

iyi günler ben bütün forumu gezdim okudum ve 1 hafta önce kilo almak için başladım spora 1.78 boyunda 58 kiloyum yaşım 26 gece çalışıyorum o yüzden akşam 9 da kalkıp yemeğimi yiyorum gece de peynir 4 haşlanmış yumurta 2 bardak süt içiyorum sabah da kalvaltı yapıp spora gidiyorum spordan önce ve sonrada protein tozu kullanıyorum ve gelince de yatıyorum akşam 9 a kadar bu düzende gitsem iyi mi yoksa bunun yanında takviye olarak bir şeyler(amino asit gibi) de yapmam lazım mı teşekkürler şimdiden

merhaba arkadaşlar peki kilo almk için hangi egzersiz hareketlerini yapmalıyız antrenörler sürekli ayrı şeyler söylüyorlar

wrestler teşekkürler bende proteinin yanına amino asitte almıştım kullanmak için ne kadarlık bir süre geçmesi lazım ve şimdi alsam bir zararı olurmu

peki benim anlamadığım çayı şekerli için sütlü tatlı hamur işi falan yiyin yazıyor bunlar yağ yapmaz mı sonuçta yağlanmadan kilo almak için bizlere ilk olarak tavsiye edilen şeker en unlu mamuller(kek kurabiye tarzı) çaylık yiyeceklerden ve kola gibi içeceklerden uzak durmamış söyleniyor burada tatlı yerine sütlü tatlı yazmış ama ne fark eder ki tatlı değil mi sonuçta

Back
Yukarı