aneximandros
Özel Üye
Tam tersine, egsersiz yapmazsaniz kilo almaniz zorlasir ve aldiginiz kilolar sadece yagdan gelir ki bu da goruntuyu bozar.
Mesajlarınızda kullandığınız dile lütfen dikkat ediniz.mrb arkşlr.ben ilk başta kilo almak için bady e başladım.1 ay kadar oldu.boyum 1.81 kilom 59 du.1 ayın sonunda ölçüm yaptık,şu an 60.2 kiloyum,göğüs ve omuz üçer,pazular ikişer cm büyüdü,belim 1 cm küçüldü.ancak bacaklarımda hiçbi gelişme yok başladığım gbiyim.bide benim düzgün beslenme konusunda sıkıntım var,öğrenci olduğum için günde 5-6 öğün yemeye maddiyatım kaldırmıyor.h.sonları ewde olduğumda yiyebiliyorum ancak.ii beslenemedğim içinde içim rahat etmiyor,boşuna çalışıyorum gibi gelio bazen.bi de ölçülerdeki artma ikinci üçüncü ay devam edermi aynı oranda sizce.mesela omuz 3 cm büyümüş 1 ayda,3 ayın sonunda 9 cm büyümüş olabilirmi bu normalmidir ,çünkü baya bişi bence 9 cm.
şimdiden tşkkrler werceğiniz cwp için wermezsenizde canınız saolsun...
arkadaslar yeni basladım evde calısıyorum ben kilo almak istiyorum 20 yasındayım 1.76 boy ve 58 kilo:s önerileriniz ne olurrr?iyi bi protein meselaaa?bide program önerisi bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum
birşey sormak istiyorum.weight gainer ürününü spor yapacağım günlerde 4*4 şeklinde yani 16 yemek kaşığıyla almanın vücuda zararı olur mu?
Öncelikle herkese selam;
-Ben vg ye başlayalı 1.5 ay falan oldu..Salondaki hocamın kılo eksiğimin olduğunu söyledi ve bana super mass önerdi aldım..ilaca baslamadan önce 50 kıloydum..ve başlayalı 1 aydan sonra tartıda 59 kgyi gördüm..sanırım iyi sonuç almışım..bu arada boy 1.73 kilo 59...yağ oranı %7...Çevremdekılerın duyumu ve ayna karşısında kendime bakıncada hem geliştiğimi hemde kilo aldığımı farkediyorum...en büyük gelişmeyide bicepslerde aldım 27 santimden 32 santimi gördüm...Supermass bitmek üzere...Sanırım supplemente başlamam gerektiğini düşünüyorum...Hocalarımdan isteğim bana bi supplement önermeniz..Parasal duruma gelince pek parlak söylenemez aileden ayrı öğrenci haliŞimdiden Teşekkürler
![]()
bence azda olsa toparlanma olr öle resimlerdeki gibi olmaz ama yinede kaslanırsın 3-4 kiloda alabilirsin 1 ayda ben aldım şahsen 2.ayımdayım şuan. salona gitmelisin bence 1 ayda evde zor. ve ii beslenmen gerekli forumdaki beslenme ile ilgili başlıkları okumanı tavsiye ederim
konu8yla ilgili arama yapınız bir çok başlık işinizi görecektir.
mrh benim boy 1.70 civarı kilom 54 ve bayanım.biraz kilo almak istiyorum ama şimdiye kadar üst taraftan hiç alamadım,kollarım zayıf toparlamak istiyorum bunun içinde dambıl seti aldım.nasıl çalışmalıyım? resimli anlatımlı bilgileri nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.