keremkenarli
Üye
arkadaslar iki aydır salona gidiyorum boyum 1.85 kilom 68..kilo almak için mega mass 2000 aldım bunu nası kullanırsam daa hızlı kilo alabilirim
https://www.bodyforumtr.com/vbforum...00-t2325.html?t=2325&highlight=mega+mass+2000arkadaslar iki aydır salona gidiyorum boyum 1.85 kilom 68..kilo almak için mega mass 2000 aldım bunu nası kullanırsam daa hızlı kilo alabilirim
kilo alabilmek için bolca yumurta yemek gerektiğini biliyorum özellikle body yapıyorsan.ama ben sabahları iştahsız oluyorum ve 3 -4 yumurta yemem imkansız.o yüzden bi bardak süte 3 çiğ yumurta kırıp birden kafama dikiyorum daha kolay oluyor.kahvaltıdada en azından diğer besinlere yer kalıyor midemde.ama çiğ yumurta zararlı diye duymuştum öyle mi yoksa haşlanmış yumurta gibi aynı etkiyi mi gösterir. sakıncası var mı sütle kaırştırıp çiğ içmemin
merhaba ben 1.80 boy 60 kilo ile başladım bu spora 3 ay sonra 75 kıla oldum ama kas olarak tabi. tabiki de bu sporla kilo alabılırsın. ben ara vermek zorunda kaldım agır ve zor bir iş temposuna girdim 10 kilo verdım. şimdi evde yapmayı deneyeceğimacaba body yapmak için biraz kilo şartmı yoksa zayıf bi kişi yapsa body yaparak kilo alabilirmi
merhaba ben 1.80 boy 60 kilo ile başladım bu spora 3 ay sonra 75 kıla oldum ama kas olarak tabi. tabiki de bu sporla kilo alabılırsın. ben ara vermek zorunda kaldım agır ve zor bir iş temposuna girdim 10 kilo verdım. şimdi evde yapmayı deneyeceğim![]()
merhaba ben 1.80 boy 60 kilo ile başladım bu spora 3 ay sonra 75 kıla oldum ama kas olarak tabi. tabiki de bu sporla kilo alabılırsın. ben ara vermek zorunda kaldım agır ve zor bir iş temposuna girdim 10 kilo verdım. şimdi evde yapmayı deneyeceğim![]()