Bunu kilo almak isteyen bütün zayıf arkadaşlara yazıyorum: Öküz gibi yiyin ve öküz gibi ağırlık çalışın. Ben bu işe 1.85 boyunda ve 66 kiloda olan bir arkadaşım ile başladım. Ben de gayet kilolu idim 1.83 boyunda ve 116 kilo idim. O kendisini şanssız hissediyor hatta bu işi yapamayacağını söylüyordu onu ben tuttum salona getirdim umutsuzluğuna rağmen. Ben diyet + cardio + ağırlık çalışmasını aynı anda yaparken o sadece ağırlık çalışması yapıyor ve hayvan gibi yiyor, üstüne de konsantre karbonhidrattan oluşan kilo aldırıcılar alıyordu. Böyle 1 yıl geçti ve ben şu an 95 kiloyum. O da büyüdü eskisine oranla kocaman oldu ve beni ağırlık çalışmasında geçti diyeblirim. Mesela o 2 tane barfiks çekebiliyor şu anda ama ben 1 tane bile çekemiyorum. Fazla kiloları vermeye uğraşmak gibi derdiniz yok anlayacağınız. Buradaki kocaman yanlış anlaşılmasın bu arada, kaslandı çocuk yağ bağlamadı. Hayvan gibi yiyin ve bütün dikkatinizi ve enerjinizi ağırlık çalışmasına verin.
Ve orada bir arkadaşla tanışmıştık. Çocuk o kadar mükemmel bir vücut inşa etmişti ki mankenlik ajansının tekinden teklif almıştı, yakışıklıydı da. Göğüs kol karın kasları adonis herşeyi tamamdı. Onun nasıl başladığını öğrenince şaşırmadık biz de o da bir deri bir kemik başlamış. Günde 6 öğün yemek + kilo aldırıcılarla bu hale gelmiş ve o 6 öğünün 3'ü kocaman bir tabak tavuklu pilavmış. Bu örnek size yol göstersin. Kolay gelsin.