Yeni başlayan bir garip acemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rbaser
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rbaser

Üye
merhabalar aranızda oldukça yeniyim 19 yaşındayım bazı sağlık sorunları yaşadım ve bunun sonucunda epey kas kaybetmişim ölçüm sonucunda kaslarım çok zayıf çıktı ben de fitness salonuna kaydoldum ancak öyle pek lüks bi yer değil. Hocam hafif bi egzersiz programı yazdı başlangıç için. sizlerden de yardım bekliyorum spordan önce sonra nasıl beslenmeli ve neler yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorumm

Kilo ve boyunu yazarsan net cevap alabilirsin belki

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

48 kiloyum boyum da 1.60
Öncelikle geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlanırsin öncelikle yemek öğünlerini 4 yada 5 e çıkar karbonhidrat tüketimi yap 3 ana 2 ara öğün olarak

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslında kilomdan memnunum bence zayıf değilim kaslarımın zayıf olduğunu bilmiyordum karbonhidrat yüklemesi kilo aldırmaz mı ?

aslında kilomdan memnunum bence zayıf değilim kaslarımın zayıf olduğunu bilmiyordum karbonhidrat yüklemesi kilo aldırmaz mı ?

Karbonhidrat yuklemesi kilo aldirir(!) ancak duzgun bir beslenme ile gunluk enerji ihtiyacinizi karbonhidratlardan karsiladiginiz surece problem olmaz.Dengeyi korumaniz gerekir. Herkese soyledigim gibi oncelikle kendinize duzgun bir beslenme programi ayarlamaniz gerekir.Saglik sorunlari yasadim demissiniz. Bu yuzden beslenme programi cikarirken bir uzmandan yardim almanizda fayda var. Calismalarinizi da o yonde yapmanizin sizin icin daha iyi olacagini dusunuyorum.Kendi kafaniza gore bir seyler yapmaya calismak , nekadar da dogru olsa okuduklarinizi yada burada bizim tavsiyelerimizi uygulamayi denemek cok da dogru olmayabilir.

Vücudunu izlemeden herhangi bir yükleme yapma. Günlük 80-100 gr arası protein, yine bir o kadar yağ ve bunun yarısı kadar karbonhidrat tüket. Kilo kaybı yaşarsan, karbonhidrat alımını arttırırsın. Kadınlarda agresif yüklemeler, deformasyona sebep olabilir.

Doktor tavsiyesiyle primobolon kullanabilirsin kilo ve kas yapiminda yardimi olur birazda iyi beslenirsen

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı