Selamlar herkese
bugün spora başlayalı 2 hafta oluyor 1 yıl önce gitmiştim fakat kısa sürede bırakmıştım okul yüzünden geçmişim var yani.o zamandan bu zamana kadar evde hep çalıştım kendi çapımda şınav mekik 5lik dambıllar felan buradaki hareketlerle..neyse bugün hocam protein tozu kullanmamı önerdi ama salonda çok uzun süredir bu sporu yapan bi kaç kişi gerek yok daha dedi.benim beslenmem şöyle;
sabah normal kahvaltı 2 dilim kepeksiz ekmek (yıllardır böyle) yağ yok peynir nane kekik domates zeytinyağı günlük kahvaltı..öğlen genelde ev yemeği yine yersem 1 dilim ekmek.akşamda hafif şeyler meyve süt tarzı.haftada bir gün makarna pilav tarzı karbonhidrat besinleri yine haftada bir gün et olarak balık.günde 3-4 kez yumurta yerim.
evet genel olarak beslenmem bu şekilde diyet programım yok yani olsunda istemem açıkçası sabah 100gr tavuk felan dengeli beslenmekten çok uzak benim için
vücut ölçülerim ise;
Omuz 116
Göğüs 96,5
Kol 31.5
Bel 88
Bacak 53
Boy 1.86 ve kilom 84.
Hedefim ise göbeği eritip güzelce yapılanmak.Spor programım sırasıyla şöyle;
bench press > enseye indirip kaldırma
> incline press > dumbell > triceps ve bacak press.her set 4x12 den oluşuyor sondada 4x25 olarak mekik yapıyorum.
2 hafta sonra programım değişecek.özet olarak buyum
protein tozu alsam ne almamı önerirsiniz bir sürü çeşidi varmış.benim hoca beli eriten aynı zamanda kas yapandan bahsetti ikisini bir arada yapıyormuş.
ben son kez size sormak istedim en doğru bilgi burada var çünkü.
bugün spora başlayalı 2 hafta oluyor 1 yıl önce gitmiştim fakat kısa sürede bırakmıştım okul yüzünden geçmişim var yani.o zamandan bu zamana kadar evde hep çalıştım kendi çapımda şınav mekik 5lik dambıllar felan buradaki hareketlerle..neyse bugün hocam protein tozu kullanmamı önerdi ama salonda çok uzun süredir bu sporu yapan bi kaç kişi gerek yok daha dedi.benim beslenmem şöyle;
sabah normal kahvaltı 2 dilim kepeksiz ekmek (yıllardır böyle) yağ yok peynir nane kekik domates zeytinyağı günlük kahvaltı..öğlen genelde ev yemeği yine yersem 1 dilim ekmek.akşamda hafif şeyler meyve süt tarzı.haftada bir gün makarna pilav tarzı karbonhidrat besinleri yine haftada bir gün et olarak balık.günde 3-4 kez yumurta yerim.
evet genel olarak beslenmem bu şekilde diyet programım yok yani olsunda istemem açıkçası sabah 100gr tavuk felan dengeli beslenmekten çok uzak benim için

vücut ölçülerim ise;
Omuz 116
Göğüs 96,5
Kol 31.5
Bel 88
Bacak 53
Boy 1.86 ve kilom 84.
Hedefim ise göbeği eritip güzelce yapılanmak.Spor programım sırasıyla şöyle;
bench press > enseye indirip kaldırma

2 hafta sonra programım değişecek.özet olarak buyum

ben son kez size sormak istedim en doğru bilgi burada var çünkü.