Yeni başlayanların merak ettikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese selam.
37 yaşında skinny fat tabir edilen vücut tipine sahip biriyim. Daha önce kısa süreli spor salonu maceralarım olsa da hiç istikrarlı olamamıştım. Ama şimdi kararlıyım ve 3 aydır düzenli olarak antreman yapıyorum. Bugün ölçümlerin yapıldı. Kol, omuz ve göğüste 1'er santimlik hacim artışı, belde ise 5 cm. incelme tespit edildi. 3 aylık süre için bu sonuçlar makul mü? Eğer değilse ne tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar.

arkadaslar merhaba 4 aydır gym'e gidiyorum.
boyum 1,95 kilom ise 87.
ilk basladıgımda 82,7 kiloydum bulk ile 87 kiloya kadar geldim.
hocam bana hipertrofi programı verdi ama ben bulka devam mı etsem yoksa hipertrofiye mi baslasam kararsızım.
bunun sebebi karın-bel bölgemin diğer bölgelere oranla daha zayıf olması.
beni bi aydınlatırsanız sevinirim.
umarım sacma birsey yazmamısımdır. :)
(hedefim body builder olmak değil bu arada.mankenlik düşünüyorum.)

Son düzenleme:
Motor kazası sonucu omzum çatladı, eskisi kadar etkin kullanamıyorum ve kolum diğer kola göre aşırı güçsüzleşti.. 3 sene sonra tekrar salona yazıldım, bu hafta başlıyorum kısmet olursa. Çok büyük sıkıntılar çıkarır mı? Orantısız bir vücut mu ortaya çıkar? Şimdiden teşekkürler

Merhaba ara ara yapıyorum ama bu sefer 1 aydır hafta 3 gündür duzenli gidiyorum..benim sıkıntım karin bölgesi boyum 170 kilom 68 kilolu sayılmam ama zayıftı değilim 58 olmak istiyorum aynı zamanda karnımdaki kasları ön plana çıkarmak istiyorum daha fazlasını istemiyorum bunun için protein tozu kullanmam gerekirmi? Cardio yapıyorum ve zero shot 3000lik kullanıyorum + Karin çalışıyorum

Merhaba. Gebze'deki macfit spor salonuna yazıldım. incelme anacıyla eylülde yazıldım. Kilom 125. Motivasyonum çok düşük .zaten kilo verme planım VE kilo vereceğime dair inancım yok.motive olmam için bana yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba. Gebze'deki macfit spor salonuna yazıldım. incelme anacıyla eylülde yazıldım. Kilom 125. Motivasyonum çok düşük .zaten kilo verme planım VE kilo vereceğime dair inancım yok.motive olmam için bana yardımcı olabilir misiniz ?
ilk önce inanman gerekiyor irade çok önemli kimsenin dediğine takılma duymamazlıktan gel seninle aynı durumu 15-17 yaş arası yaşadım
133 kg den tam 94 kg ye düştüm karşında yeselerde takmayacaksın başkalarının hakaretlerine aldırma o hakaretler oldukça sen hırs yapki kazanan sen olasın
seninle bugün alay edenler yarın elini sıkmaya korkacaktır

merhaba arkadaşlar, ben de spora başlamak istiyorum bir sorum olucak bir arkadaşım sporun sperm kalitesini çok arttırdığını söyledi bu doğru bişey mi bilgili olan biri varsa bilgi paylaşabilir mi?

İyi akşamlar. ben spora başlayalı 3-4hafta oldu. bir yandan koşu yapıyorum kilo vermek için bir yandanda sınav,mekik ve dambıl la çalışıyorum. hem tekrar sayısı çok olsun hemde alışma amaçlı 3kg lık larla çalışıyorum. dediğim gibi 1ay olmak üzere ağırlıkları arttırmayı düşünüyorum 6-7kg uygunmudur? yada daha fazlamı olmalı birde şu plastik köşeli dambıl lardan kullanıyorum değiştirmelimiyim? şimdiden teşekkürler.

Herkese selam.
37 yaşında skinny fat tabir edilen vücut tipine sahip biriyim. Daha önce kısa süreli spor salonu maceralarım olsa da hiç istikrarlı olamamıştım. Ama şimdi kararlıyım ve 3 aydır düzenli olarak antreman yapıyorum. Bugün ölçümlerin yapıldı. Kol, omuz ve göğüste 1'er santimlik hacim artışı, belde ise 5 cm. incelme tespit edildi. 3 aylık süre için bu sonuçlar makul mü? Eğer değilse ne tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar.
Hocam kolda 1 cm büyüme az gibi geldi 3 aylık süreç için.
Günlük protein kullanım miktarınız nedir?[DOUBLEPOST=1482125802][/DOUBLEPOST]
Peki spordan ne kadar zaman sonra yemek yemeliyiz?
Spordan hemen sonra beslenmen daha iyi olur gibi ama hiç iştahın yoksa da en geç 1-2 saat içerisinde beslenmen gerekiyor.

1aydır diyet +spor yapıyorum 78 kilodan 70-72 kiloya düştüm vücut sertleşti.merak ettiğim Şey öğle yemeği yemiyorum. okul nedeniyle sabah7.30gibi kahvaltı yapıyorum. öğle yemiyorum 17.00-18.00 arası spor yapıyorum akşam yemeğini 18.30-19.00gibi yiyorum (saat 16.00gibi elma mandalina falan yiyorum) bu ne kadar doğru veya doğrumu? teşekürler.

1aydır diyet +spor yapıyorum 78 kilodan 70-72 kiloya düştüm vücut sertleşti.merak ettiğim Şey öğle yemeği yemiyorum. okul nedeniyle sabah7.30gibi kahvaltı yapıyorum. öğle yemiyorum 17.00-18.00 arası spor yapıyorum akşam yemeğini 18.30-19.00gibi yiyorum (saat 16.00gibi elma mandalina falan yiyorum) bu ne kadar doğru veya doğrumu? teşekürler.
yaşaman mucize

Hocam antremandan önce karbonhidrat alman gerekiyor yemek yemeden antremanda nasıl enerji bulabiliyorsun?

Back
Yukarı