Spora başladım. Karın kası yapmak istiyorum. Protein kullanmalı mıyım?
Merhaba. Gebze'deki macfit spor salonuna yazıldım. incelme anacıyla eylülde yazıldım. Kilom 125. Motivasyonum çok düşük .zaten kilo verme planım VE kilo vereceğime dair inancım yok.motive olmam için bana yardımcı olabilir misiniz ?
ilk önce inanman gerekiyor irade çok önemli kimsenin dediğine takılma duymamazlıktan gel seninle aynı durumu 15-17 yaş arası yaşadımMerhaba. Gebze'deki macfit spor salonuna yazıldım. incelme anacıyla eylülde yazıldım. Kilom 125. Motivasyonum çok düşük .zaten kilo verme planım VE kilo vereceğime dair inancım yok.motive olmam için bana yardımcı olabilir misiniz ?
Hocam kolda 1 cm büyüme az gibi geldi 3 aylık süreç için.Herkese selam.
37 yaşında skinny fat tabir edilen vücut tipine sahip biriyim. Daha önce kısa süreli spor salonu maceralarım olsa da hiç istikrarlı olamamıştım. Ama şimdi kararlıyım ve 3 aydır düzenli olarak antreman yapıyorum. Bugün ölçümlerin yapıldı. Kol, omuz ve göğüste 1'er santimlik hacim artışı, belde ise 5 cm. incelme tespit edildi. 3 aylık süre için bu sonuçlar makul mü? Eğer değilse ne tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar.
Spordan hemen sonra beslenmen daha iyi olur gibi ama hiç iştahın yoksa da en geç 1-2 saat içerisinde beslenmen gerekiyor.Peki spordan ne kadar zaman sonra yemek yemeliyiz?
Hocam benim bildiğim kadarıyla ısınma - antreman - kardiyoÖnce koşu yapıp sonramı vücut çalışmalıyım yoksa önce vücut mu ? (Tabiki en önce ısınma olduğunu biliyorum)
yaşaman mucize1aydır diyet +spor yapıyorum 78 kilodan 70-72 kiloya düştüm vücut sertleşti.merak ettiğim Şey öğle yemeği yemiyorum. okul nedeniyle sabah7.30gibi kahvaltı yapıyorum. öğle yemiyorum 17.00-18.00 arası spor yapıyorum akşam yemeğini 18.30-19.00gibi yiyorum (saat 16.00gibi elma mandalina falan yiyorum) bu ne kadar doğru veya doğrumu? teşekürler.
Hocam antremandan önce karbonhidrat alman gerekiyor yemek yemeden antremanda nasıl enerji bulabiliyorsun?1aydır diyet +spor yapıyorum 78 kilodan 70-72 kiloya düştüm vücut sertleşti.merak ettiğim Şey öğle yemeği yemiyorum. okul nedeniyle sabah7.30gibi kahvaltı yapıyorum. öğle yemiyorum 17.00-18.00 arası spor yapıyorum akşam yemeğini 18.30-19.00gibi yiyorum (saat 16.00gibi elma mandalina falan yiyorum) bu ne kadar doğru veya doğrumu? teşekürler.