Suan aktifmisin halaabi birşey sorcam ben 15 yaşındayım boyum 1.70 kilom 79-80 arasında değişiyo ve yaklaşık 3 gün önce başladım body-fitness a ve sorum şu olcak tam olarak anlıyamadımda abi diyelim ben 1-2 ay body-fitness a devam ettim ve daha sonra bıraktım vücudumda sarkma olurmu?
abi oraya yazmışsın fakat ben tam anlayamadımda ?
gainer alman şart sanki dostum, bunun yanında da bcaa ve glutamin desteği verebilirsinbirkaç sene aradan sonra bende tekrar başlayacağım kışla birlikte, bu sürece hangi takviyelerle girmemi önerirsiniz? kendimden bahsedeyim, birazcık zayıfım yaşıtlarıma göre, çıta gibi değilim ama kaslı da değilim. gainer önerdiler bana, yanına ne almam gerekiyor?
İkisinden de olmuş olabilir . Calf kasınızın gastorencimus bölgesi veya soleus bölgesi etkilenmiş olabilir. Dinlenmeniz doğru beslenmeniz ve ağrının üzerine gitmemeniz hızlı geçmesini sağlayacaktır.Merhaba ben dün ağırlıklı sumosquat yaptım ama şuan alt bacak kısmım yani calf kısmı nda kas ağrısı var. Ağırlıklı squatta bu ağeı normal mi calfler böyle çalışır mı? Birde zumba yaptım hangisinden olabilir acaba
O zumbadan olmuştur. Squat calf e vurmuyor sanırım. Daha çok kalça ve üst bacakMerhaba ben dün ağırlıklı sumosquat yaptım ama şuan alt bacak kısmım yani calf kısmı nda kas ağrısı var. Ağırlıklı squatta bu ağeı normal mi calfler böyle çalışır mı? Birde zumba yaptım hangisinden olabilir acaba
İlk kez squat yapmışsa calfa vurmuş olabilir bir de formuna bağlıO zumbadan olmuştur. Squat calf e vurmuyor sanırım. Daha çok kalça ve üst bacak
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki antremandan sonra tempolu 15 dklık koşuyorum ona devam edeyimmi yoksa bırakayımmı?yapamassın önce kas yap sonra yağ yak ikisi aynı anda olmaz