arkadaşlar forumda yeniyimde bir kaç sorum olacaktı başka bir konu açmayıp bu konunun altında belirtmek istedim öncelikle kilomu boyumu ardından beslenme şeklimi ardından sorularımı soracağım.(yaklaşık 4 aydır düzenli spor yapıyorum)
Kilo:62 Boy:175
iftar 8.50
100 gr lor
1 tabak sebze yemeği(fasulye,nohut,mercimek)
150 gr et
Ve büyük bir porsiyon yeşilliklerden oluşmuş salatalı
saat 11.00-12.30 antreman
ant sonra üzüm suyu ve 100 gram lor peynir
saat 1 de
150 gram et ve yine yeşilliklerden oluşmuş salatalı
saat 3 te
100 gram yulaf ezmesi , süt ,yarım muz
100 gram lor
4 yumurta beyazı 1 tam
beslenme programım bu şekilde günde yaklaşıklık 4 lt yi geçik su içiyorum.(Şunuda belirtmek istiyorum sen niye carb tüketmiyorsun felan diyen olacak evet yaptığım saçmalık cidden ama midem hiç rahat olmuyor o yüzden ramazan ayı boyunca çok az carb almayı istiyorum iyi hissetmek için ve şuan cidden iyi hissediyorum önceye nazaran.)
Sorularım
1.)Sizce aldığım protein çok mu fazla eğer fazlaysa hangi besinleri çıkarmalı hangi besinleri eksiltmeliyim
2.)Sahur zamanı yemeği yedikten sonra hemen yatmak yağlanma vb şey yapar mı çünkü ben riske atmayıp yatmıyorum hemen ve uyku saatimi ileri aldığım için kasların gelişimine etki ediyor.
Aklımda başka sorularda vardı fakat yazarken unuttum. lütfen soruları nedenleriyle birlikte açıklar mısınız açıklarsanız çok sevinirim, kaç gündür kafama takılıyor.(haftanın her günü vücut çalışıyorum dinlenme gereği duymuyorum onun yerine bacak çalışıyorum)