Yeni başlayanlar için benim yemek programım

4wSQih.jpg
Yaş 24
Boy 1.80
Kilo:90

Sizce nasıl programım

Yani eğer yeni başladıysanız spora biraz abartı gibi liste bana öyle geldi yani. Her öğünde nerdeyse tavuk tekini çıkarsan yine 2 öğünde var ve listede hiç karb yok. Sebze kısmı güzel ama meyve yazılmamış. Günde en az 2 bardak acı kahve demişsiniz belli bi süreden sonra aldığınız kafein size yetmez vücut daha fazla istiycektir onu da pek önermiyorum şahsen. Kolayı da çok sevmeyen varsa bıraksın en iyisi, fazla şekerli ice tea gibi içecekler de aynı şekilde azaltılmasında fayda var.

Bu listeye uyan adam 3 günde tavuk olur:)) karbo sıfır kola veya ice tea niye?)) idmandan 1.5 saat öncesine listede ki hangi öğünü yiyip gitcez karbosuz napıcaz biz ? ) yetersiz değişiklik lazım

Bu listeye uyan adam 3 günde tavuk olur:)) karbo sıfır kola veya ice tea niye?)) idmandan 1.5 saat öncesine listede ki hangi öğünü yiyip gitcez karbosuz napıcaz biz ? ) yetersiz değişiklik lazım
1 ay sonra değişeceğini söyledi hafif kilom var bu kilolarımı vermek için karbonhidratı sanırım yazmamış olabilir ama sizde eklemem gereken bişey var mı

Back
Yukarı