Arkadaşlar ben şunu merak ediyorum. Acaba yeni başlandığında belde ağrı yoksa nasıl bir durumla karşı karşıyayım demek olur ?
Yeterli bir çalışma yapmamışmıyımdır Vücudumu fazla zorlamamışmıyımdır yada normal bir durum mudur ?
başlarda beinmde oluyordu ters memik çalışmasıyla bel bölgesinin kuvvetlendiğini düşünüyorum
Sorunu hallettim.Yanlıs mekik hareketi yapıyormusum.Doğrusu sol el sağ omuzda sağ el sol omuzda çarpraz oluyor yani o şekilde yapınca sorun olmadı.
VG ye başlayalı 1 haftadan fazla oldu bel değilde karın bölgemde bir agrı var yanlara dogru dagılıyor. bu sorun olur mu zamanla geçer mi *
hocam ben bu bel ile ilgili hataları yaptım kilom 50 olmasına ragmen geçen sene çalıştıgım toptancıda her gün arabaya kilolarca malı part halinde parça parça götürüyoduk ve iş bitince kendimi baya yoruyodum dükkandaki malları indir çıkar kollarda güç olmadıgı için belime yükleniodum ara ara gaza gelip 20 kiloluk koliyi kaldırmaya çalışıyodum,şimdi bel agrısı çekiyorum doktora gitmeyi düşünüyorum bu hafta valla sakın ha sakın aman diyorum bu maddelere uyun günlük hayatta gerek bodyde sonra çok cefasını çekersiniz