Merhaba, ben bugün salona yazıldım, yarın inşallah ilk çalışmamı yapacağım. Yanlız benim şöyle bir sorunum var boyum 1.73 kilom 80 kg ama yağ oranım çok fazla 26-27 civarlarında. Yani bel göbek ve göğüs kısımlarında ciddi yağlanmalar mevcut, öncesinden konuştuğum ve bu işten az çok anladığına inandığım birkaç kişi doğru beslenme ve düzgün çalışma ile hem yağ yakıp aynı zamanda kas kütlesini arttırabileceğimi söyledi. Yazıldığım salonda da salonu işleten kişi salonu tamamen ticari amaçlarla işleten bu işlerden pek te anlamayan birisi ama maddi nedenlerden dolayı oraya yazılmak durumunda kaldım (arkadaşımın vasıtası ile ciddi oranda indirim yaptı)
Sizlerden ricam bana yüzeysel de olsa bir beslenme programı çıkartabilirmisiniz ?(Aslında antreman programı konusunda da yardım rica ediyorum ama onun için kendi konusuna ayrı bir konu açmam gerekiyormu? gerekmiyorsa antreman ve beslenme programı için yardımlarınızı rica ediyorum)
Sizlerden ricam bana yüzeysel de olsa bir beslenme programı çıkartabilirmisiniz ?(Aslında antreman programı konusunda da yardım rica ediyorum ama onun için kendi konusuna ayrı bir konu açmam gerekiyormu? gerekmiyorsa antreman ve beslenme programı için yardımlarınızı rica ediyorum)