RQuaresma7
Üye
Selam arkadaslar Foruma yeni katıldım ve bende yeni baslıyorum arkadaslar benim evde spor odam var İstasyon , kosu bandı,kondisyon bisikleti,halter,ve dambell setim var bu sporu evimde yapacagım yemek konusunda ise suanlık protein agırlıklı besleniorum gunde 5 ogun olarak yiyorum.
Yanlız su konuyada deginmek isterim kilom 103 boyum 1.83 iri biriyim fakat vicudum yağa degil kas'a yatkın bel bolgem yaglı. Sizden örenmek istedigim ben zayıfladıktan sonramı agırlıga baslasam yoksa hemen agırlıklara baslasam sizden yardımlarınızı bekliyorum.
Öğünlerim:
sabah : lor,pekmez,yumurta,1dilim tam tahıllı ekmek,1 bardak süt
antremandan 2 saat önce : haslanmıs pilav , tavuk gögusu(ton balıgı),yogurt
antremana 1 saat kala : 1 elma
antreman yaparken : 1 limon sıkıp suyun icine tuz+ seker ekleyip iciyorum
antreman bitisi: 2 yemek kasıgı cilek receli
antremandan 1.5, 2 saat sonra : pilav,1 adet patates,yarım tavuk(2 adet uskumru) degisio
aksam yemegi : Tavuk salatası ( tavuk ,salatalık,domates,sogan ,5 mg zeytin yagı)
Ögün,yemek ve calısma konusunda neler yapabilirim ne yanlıslarım var yardımcı olursanız cok sevirinirim Simdiden cok TESEKKURLERthums:

Yanlız su konuyada deginmek isterim kilom 103 boyum 1.83 iri biriyim fakat vicudum yağa degil kas'a yatkın bel bolgem yaglı. Sizden örenmek istedigim ben zayıfladıktan sonramı agırlıga baslasam yoksa hemen agırlıklara baslasam sizden yardımlarınızı bekliyorum.
Öğünlerim:
sabah : lor,pekmez,yumurta,1dilim tam tahıllı ekmek,1 bardak süt
antremandan 2 saat önce : haslanmıs pilav , tavuk gögusu(ton balıgı),yogurt
antremana 1 saat kala : 1 elma
antreman yaparken : 1 limon sıkıp suyun icine tuz+ seker ekleyip iciyorum
antreman bitisi: 2 yemek kasıgı cilek receli
antremandan 1.5, 2 saat sonra : pilav,1 adet patates,yarım tavuk(2 adet uskumru) degisio
aksam yemegi : Tavuk salatası ( tavuk ,salatalık,domates,sogan ,5 mg zeytin yagı)
Ögün,yemek ve calısma konusunda neler yapabilirim ne yanlıslarım var yardımcı olursanız cok sevirinirim Simdiden cok TESEKKURLERthums: