Yeni Basladim yardim

Arkadaslar merahaba spora yeni basladim 93 kiloyum boyum 1.80 biraz göbeğim ve goguslerim cok büyük sinav çekiyorum bu gun ise saatte 9 km hiz temposu ile 40 dakika koştum ilk günümdü 35 den sonrasını yurudum fakat ben ayni zamanda karin ve gogus bolgesindeki yaglardan rahatsizim birse baldirlarim cok geniş ne yapmaliyim ne calisayim kosu kesinlikle olacak ne önerirsiniz özelden telefon ile konuşup yardimci olabilecek uzman kişiler iletişime gecebilir yorumlarinizi onerilerinizi her turlu bekliyorum birde ekstra olarak spor icin gerekli malzeme temin edebileceğim ne bileyim kiyafet olur suluk matara ilerleyen zamanlar için protein tozu alacagim çeşitli urun bulunduran bir site varmi IYI FORUMLAR

SM-J510FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, yeni başladıysanız eğer 2-3 ay boyunca sadece kardiyo yapmanızı öneririm. 80 kilo civarına indikten sonra hafif ağırlıklarla yüksek tekrarlı çalışarak ve kardiyoyuda biraz kısıp buna uyduracak şekilde ayarlayarak kilo vermeye devam edebilir, ve kas yapmaya başlayabilirsiniz. Daha sonraki süreçte kardiyo gittikçe azalır ve ağırlık antrenmanı önem kazanmaya başlar. Ve fazla kilolardan kurtulup kaslı bir vücuda sahip olmaya başlarsınız. Tabi beslenme konusunda ne yapmanız gerektiğini de araştırmanız gerekiyor.

Back
Yukarı