muratkarar
Üye
arkadaşlar ben 1 ay 10 gün önce başladm body building e..
haftada 4 gün gidiorm..antreman yaklaşk en az 1 bçk saat sürüo yalnız..uzun mu? ama çok da yavaş yapmıorz yani biraz daha hızl ıyaparsak da çok kasıcz?
bir ay bi program yaptm sonra değiştrdim..ilkini hatırlamıorm tam şimdi leimde ikincii var..bikaç hareket farklıydı sadece..hoca ilk iki programı fln geçti galiba şimdiki programım şöyle:
1. gün
(mide)
crunch 5*max
situp 5*max
(chest)
incline bench press 4*8
bench press 4*8
dumbell fly 4*8
pull over 4*8
(biceps)
barbell curl 4*8
biceps machine 4*8
hammer 4*8
2. gün
(mide)
situp 5*max
legraise 5*max
(shoulder)
shoulder machine 4*8
military press 4*8
lateral 4*8
deltoid curl 4*8
(triceps)
alna triceps 4*8
push down 4*8
3. gün
(mide)
legraise 5*max
hyperex 5*max
(back)
lat machine 4*8
lat machine öne 4*8
dumbell rowing 4*8
rowing machine 4*8
high pull 4*8
forward 4*8
(leg)
leg extension 4*10
leg press 4*10
leg curl 4*10
ilk progrmda incline bench press, pull over, military press, lat machine öne, dumbell rowing, forward, barbell curl, alna triceps yoktu ama onlarn yrine ne vardı hatırlayamıorm.bi triceps hareketi vardı push down makinasıyla ters ayakta duruosn eğiliosn bayaa bi öne, öne çekiosn aleti..cable triceps di adı galiba..ha bi de dumbell press vardı galiba eski programda..
yalnız hareketlerin ismi farklı olablir vala programa böle yazmş hoca..mesela forumda military presse baktm bambaşka bişiydi..ben bi şeye oturuorm shoulder machine gibi ama bar asılı yukarı kızak gibi bişi onu itiosn yukarı sonra çenene alıosn..
ama yine de ismini de hiç duymamış olabilirsiniz belki atmıştır hoca
bilmiorm öle olan varsa sorun ben anlatiim hareketi..mesela aynı şekilde bede forward var ama ben forumdki fotolara baktm ordaki ismi bent-over..neyse bu program benim için uygun mu sizce? ne işe yarar? ayrıca amino tablet almaya başladm iki gün önce...tavsiye edermisiniz?? şimdiden teşekkürler..
haftada 4 gün gidiorm..antreman yaklaşk en az 1 bçk saat sürüo yalnız..uzun mu? ama çok da yavaş yapmıorz yani biraz daha hızl ıyaparsak da çok kasıcz?
bir ay bi program yaptm sonra değiştrdim..ilkini hatırlamıorm tam şimdi leimde ikincii var..bikaç hareket farklıydı sadece..hoca ilk iki programı fln geçti galiba şimdiki programım şöyle:
1. gün
(mide)
crunch 5*max
situp 5*max
(chest)
incline bench press 4*8
bench press 4*8
dumbell fly 4*8
pull over 4*8
(biceps)
barbell curl 4*8
biceps machine 4*8
hammer 4*8
2. gün
(mide)
situp 5*max
legraise 5*max
(shoulder)
shoulder machine 4*8
military press 4*8
lateral 4*8
deltoid curl 4*8
(triceps)
alna triceps 4*8
push down 4*8
3. gün
(mide)
legraise 5*max
hyperex 5*max
(back)
lat machine 4*8
lat machine öne 4*8
dumbell rowing 4*8
rowing machine 4*8
high pull 4*8
forward 4*8
(leg)
leg extension 4*10
leg press 4*10
leg curl 4*10
ilk progrmda incline bench press, pull over, military press, lat machine öne, dumbell rowing, forward, barbell curl, alna triceps yoktu ama onlarn yrine ne vardı hatırlayamıorm.bi triceps hareketi vardı push down makinasıyla ters ayakta duruosn eğiliosn bayaa bi öne, öne çekiosn aleti..cable triceps di adı galiba..ha bi de dumbell press vardı galiba eski programda..
yalnız hareketlerin ismi farklı olablir vala programa böle yazmş hoca..mesela forumda military presse baktm bambaşka bişiydi..ben bi şeye oturuorm shoulder machine gibi ama bar asılı yukarı kızak gibi bişi onu itiosn yukarı sonra çenene alıosn..
ama yine de ismini de hiç duymamış olabilirsiniz belki atmıştır hoca