Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni Beslenme Programima bi Goz Atarmisiniz lutfen
yawww ne kiziyorsunuz sanki 11 eylul saldirisini ben planlamisin sandim
kizmayin bunu ben kendim yaptim pump onerini dikkate alicam arkadasim
diger arkadaslar yorumlariniz icin tesekkurler
eger programına şekil vermemizi istiyorsan biraz daha kendinden bahset bize mesala ne kadar süredir bunu yapıyorsun bench te kaç basıyon ,yağ oranın ne antreman saatin vb.çünkü yediklerin antremanınla aynı dogrultuda olmalı sen yaz ben sana işe yarayan bir program çıkartmaya çalışırım inşallah
eger programına şekil vermemizi istiyorsan biraz daha kendinden bahset bize mesala ne kadar süredir bunu yapıyorsun bench te kaç basıyon ,yağ oranın ne antreman saatin vb.çünkü yediklerin antremanınla aynı dogrultuda olmalı sen yaz ben sana işe yarayan bir program çıkartmaya çalışırım inşallah
her topicteki beslenme programlarına ve yazanlarına ateş püskürmüşsün ama gelgelım sımdı kendın beslenme programı yazmaya nıyetlenıyorsun..bır ınsanın kac kg ile bench press yaptıgı mı belırlıyor diyetını yada dıjıtal tarılarda olcturdugu yağ oranımı belırlıyor metabolızma hızını..bunları bılerek bır ınsanı gormeden metabolızma hızını bulup nasıl bır dıyet onerebılıyorsun..herkesı eleştirdiğin en buyuk nokta ,hekımlık tecrübesi olmayan insanlar diyet yazmaları olmuş..peki sen nasıl yazabılıyorsun..senın hakkında tek bıldığımız nicebody 21 oldugun..ben nerden bılebılırm kı senın ınsanlarla kafa bulmaya calısan bırı olmadığını..oylesın demek ıstemıyorum..ama şu durumda kendı eleştirdiğin noktalara takılıyorsun..
Dostum şaka yaptıgımı daha önce belirtmişti.Şimdi samimi ve gerçek nicebody21 'in ilk samimi yzısı gelsiyor bismillah: Arkadaşım ben bu sporu 2 sene dir icra ediyorum spor adına bilgi edinmek adına elimden gelen herşeyi yapan ve tüm sporcu kardeşlerimi ve abilerime saygı duyan birisiyim.Sizlerden şu an itibariyle tek istegim yaptıgım şakanın abartılamaması ve benide sizlerden biri olarak görmeniz.Bir vg sevdalısı olarak tüm kardeşlerime ve büyüklerime samimi sygılarımla.