Yeni Biceps programı lazım :

Striker

Üye
Arkdşlar 2 aydır biceps te aynı porgramı kullanıyorum o programı da bi abiden almıştımm baya etkili olduuu ama bence eski etkisini kaybetti bana hacim için 3 hareket biceps hareketi verin lütfen HACİM için olsun öncelikle ben eski programımı yazıyım:
alternate curl 10-8-6-6 (12kg-12kg-15kg-15kg)
ayakta sz barbell curl 8-6-6 (15 kg-25 kg-35kg)
hummer curl çift el 10-8-6(10 kg-12kg-15kg) Bu eski programım dı ve gerçekten iyi vurmuştu ama gün geçtikçeee aynı etki olmamaya başladı kaldırdıım kilolarıda yazdım buna göre aynı böyle 3 hareketlik bi biceps programı istiyorum arkadaşlar saygılarımla X) (haftada iki kez biceps giriyorum pazartesi-perşembe)

;);)ayakta barbell curl 4x8
hummer curl 4*8
konsantre curl 4*8
forumda araştırsan cok rahat bulurdun bu bölümün en üstü gibi;)

hepsini 4.x8 mi yapıyım kiloları arıtrıyımmı gene biraz detaylı yazarsanız sevinirm

hepsini 4 *12 10 8 6 yap barbell curlu
hummer 4*8 yap
konsantre 4*8 yap her set kg artır be öle yapıorum

Son düzenleyen: Moderatör:
dolgunluk hissi iyimi idmanın bitince ? iiyise bende böle yapıyım artık 4 tekrarımı öneriyorsun yaniii 3 ten avantajı nedir sence

Son düzenleyen: Moderatör:
bicepsin hayvan gibi şişiyor son hareket konsntrede doyum noktasına ulaşıyot antremen sonrası elin titriyor bardak tutamıosun
bu arada nekadar ağırı okadar iyidir ama kas ağırısı ;)

Uyarmasının nedeni 2 mesajınızı da Türkçenizi düzeltin diye editlemesine ragmen dikkat etmemesi olabilir..

Tıpkı senin az önce olamassın degil de olamazsın yazman gerektiğini uyaracağı gibi..

Yani genel olarak düzgün yazalım demek istiyordur her halde diez..

Bunun dışında spor geçmişini ve daha önce yaptığın programları yazarsan daha cok öneri alırsın..

Şahsen ben yorum yapacağım ama eski programlarından birini söylerim belkide diye yapmıyorum..

öncelikle türkçe sınavında deiliz kendimi anlatmaya çalıştım bana yardım edileceğine hareketin ismi söyleniyor neyse uzatmanın anlamı yok. İstiyosanız tabiki programınızı yazabilrsiniz

Barbell curl 5 set
Hammer curl 3 set
Concentrate curl 3 set

Z Barbell curl 5 set
Inclıne curl 3 set
Concentrate curl 3 set

Bu sekıldekı kombınelerle 2 program onerebılırım..

Barbell curl 5 set
Hammer curl 3 set
Concentrate curl 3 set

Z Barbell curl 5 set
Inclıne curl 3 set
Concentrate curl 3 set

Bu sekıldekı kombınelerle 2 program onerebılırım..

Teşşekür ederim X) 5 seti peki kiloları nasıl artırıyım öneriniz olabilirmi normalde onu 3 sette 15 kg-25kg-35 kg yyapıyorum 5 sette nasıl yapabilirim. birde o 5 sette 15- 12-10-8-6 mı yapıyım

Bende 3 aydır yenıden basladım ve ısınmayı gectıkten sonra uyguladıklarımı yazdım..

Oldukca ıyı verım aldım beslenmeme dıkkat ederek bu yaklasık 12 haftada, kaldıkı 3 haftası ygs amelıyat vs dıye off gectı..

Barbell curlde ılk set 12-14 tekrar yapıyorum bar artı 10-10 kg ıle..
Sonra 2 set bar artı 12.5-12.5 kg ıle 9-10 tekrar..
Son 2 set bar artı 15-15 ıle 8 tekrar..

Ama bu hareket ana hareketımız oldugundan cok cok nızamı yapmamız gerekıyor.. Vucut komple dırseklere kadar oynamayacak..

Oylekı bu 5 sette delı gıbı pump yaratacaksın..

Sonra dıger hareketlerde de yıne ana mantık nızamıyet..

Ama dıgerlerı 3er set oldugundan sabıt kılo sabıt tekrar sıstemınden gıdıyorum..

12ser kg ıle 3er setten 2 hareketı de tamamladıktan sonra (10 tekrar cıkıyor mesela) zaten kolum bıtmıs oluyor..

Haaa dıceksınkı 6 tekrarlara vs ınılmıyor neden, dedıgım gıbı 8-9 aylık aradan sonra yenıden basladıgımdan yaklasık 6 ay fılan daha o kadar az tekrarlara ınmem kas kutlemı fazlaca olusturmadan..

Back
Yukarı