Hilaryduff
Üye
Öncelikle herkese selamlarımı sunuyorum.Bugün tesadüfen buldum bu siteyi ama sabahtan beri okuduklarıma bakacak olursam forumun ve sizlerin çok sıcak ve yardımsever olduğunu söleyebilirim.Ben henüz bu işin başındayım ve sizin gibi tecrübeli dostların deneyimlerine ve tavsiyelerine ihtiyacım var.Beni bu konuda aydınlatacağınızı düşünüyorum.Bana gelicek olursak.18 yaşında 1.80 boyunda ve şu an itibariyle 90 kiloluk bir insanım.Bundan üç ay önce 115 kiloydum ve sosyal hayatla tüm bağlarımı koparmış bi haldeydim.Durumum gerçekten kötüydü.Evde kalmış kızlar gibi 7/24 saat evden dışarı adımımı atmıyordum.Neyse günlerim böyle geçerken aynaya baktım ve bu işe dur demenin zamanı geldi dedim kendime.Ve 3 ayda 25 kilo verdim spor sayesinde.Kilo yu verirkende haftada 6 gün spor ve sıkı bir rejim yaptım.Spor da ise hergün başlıngaçta 20 25 dakika bisiklet ve ardından basit makina hareketleri(kelebek,sırta çekiş,leg extension dumbıl yana açış vs.) yaptım.Ama benim başımdan beri istediğim aslında body yapmaktı.Ve kısmetse yarından itibaren programımı değiştiricem.Tabi sizlerden gelen yorumlara göre.Kilo verdikten sonra göbekte ve diğer bölgelerde biraz sarkma oldu.Belkide yağda olabilir tam bilemiyorum.Şu anda biraz daha kilo vermeye devam etmekle asıl istediğim olan body ye geçmek arasında biraz tereddütteyim.İşte bu konuda sizlerin olumlu veya olumsuz tüm yorumlarınıza açığım.Sorularıma gelirsek;
1-Sizce body için uygun bi vücüdüm varmı ?
2-Kilo vermeye devam mı ? yoksa body çalışırken de zaman içersinde yağları eritebilirmiyim ?
3-Resimlerde de görebileceğiniz gibi çok aşırı kilolu olduğum dönemlerde belimde ve koltuk altlarımda yırtılmalar oldu.Bunlar beni biraz rahatsız ediyor görüntü açısından.Body çalıştıkca zamanla yada bir ilaçla falan gidermi bu yırtıklar ?
İlk etapta sorucaklarım bu kadar sizlerin değerli yorumları merakla bekliyorum.Ve biraz uzun oldu farkındayım,buraya kadar sıkılmadan okuyan herkese teşekkürler.Ve elimden geldiğince kurallara dikkat etmeye çalıştım ama farkında olmadan bi hata yaptımsa affola.Resimleride ekliyorum oda biraz dağanık tipik bir erkek odası ama idare edin

1-Sizce body için uygun bi vücüdüm varmı ?
2-Kilo vermeye devam mı ? yoksa body çalışırken de zaman içersinde yağları eritebilirmiyim ?
3-Resimlerde de görebileceğiniz gibi çok aşırı kilolu olduğum dönemlerde belimde ve koltuk altlarımda yırtılmalar oldu.Bunlar beni biraz rahatsız ediyor görüntü açısından.Body çalıştıkca zamanla yada bir ilaçla falan gidermi bu yırtıklar ?
İlk etapta sorucaklarım bu kadar sizlerin değerli yorumları merakla bekliyorum.Ve biraz uzun oldu farkındayım,buraya kadar sıkılmadan okuyan herkese teşekkürler.Ve elimden geldiğince kurallara dikkat etmeye çalıştım ama farkında olmadan bi hata yaptımsa affola.Resimleride ekliyorum oda biraz dağanık tipik bir erkek odası ama idare edin