Merhaba arkadaşlar,
Bulk ürünler kullanırım, marka olmasına gerek yok. Etkisi iyi olsun yeter diyorsanız:
www.bulkpowders.co.uk
Ben bugün gördüm bu siteyi. Almanya'ya kargo fiyatları çok uygun. Türkiye için ise şöyle bir durum var.
1.9 kg altındaki ürünlerin kargo ücreti £7 ' a kadar düşüyor.
Yanlız 1.9 kg üstü £55 olunca mantıksız oluyor.
Fakat AAKG, CCE HCl, BCAA, ALA veya 1 kg'lık protein tozlarından güzel kombineler yapabilirsiniz.
%90 izole whey proteinleri, ki ON Whey ile aynı yöntemle üretilmiş, 16 euro civarı olması lazım. AA grafiği de baya iyiydi.
Ayrıca site her ay kullanıcıların oylarına göre bir üründe indirime gidiyor. Mesela şubat oylaması için en önde giden ürün %90 Whey.
Kullanan kişilerin yorumları hep olumlu yönde ürünler hakkında.
Ben birkaç güne sipariş verip deneyeceğim. Kötü bir sonuç alacağımı sanmıyorum.
Hepinize iyi sporlar.
Bulk ürünler kullanırım, marka olmasına gerek yok. Etkisi iyi olsun yeter diyorsanız:
www.bulkpowders.co.uk
Ben bugün gördüm bu siteyi. Almanya'ya kargo fiyatları çok uygun. Türkiye için ise şöyle bir durum var.
1.9 kg altındaki ürünlerin kargo ücreti £7 ' a kadar düşüyor.
Yanlız 1.9 kg üstü £55 olunca mantıksız oluyor.
Fakat AAKG, CCE HCl, BCAA, ALA veya 1 kg'lık protein tozlarından güzel kombineler yapabilirsiniz.
%90 izole whey proteinleri, ki ON Whey ile aynı yöntemle üretilmiş, 16 euro civarı olması lazım. AA grafiği de baya iyiydi.
Ayrıca site her ay kullanıcıların oylarına göre bir üründe indirime gidiyor. Mesela şubat oylaması için en önde giden ürün %90 Whey.
Kullanan kişilerin yorumları hep olumlu yönde ürünler hakkında.
Ben birkaç güne sipariş verip deneyeceğim. Kötü bir sonuç alacağımı sanmıyorum.
Hepinize iyi sporlar.
Son düzenleme: