Yeni göğüs programım hakkındaki görüşleriniz

efe2356

Üye
Herkese selam

Bu spordaki 5. ayımın içindeyim eskiden haftada 2 gün göğüs giriyordum 4 hareket olmak üzere pazartesi ve perşembe.
Şimdi bir değişiklik olması açısından programımı değiştirdim ve haftada 1 gün (pazartesi) göğse girmeye karar verdim ve bi program oluşturdum sizce programımın olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir

Bench press (12-10-8-6)
Incline Bench Press (12-10-8-6)
Cable Crossover (12-10-10)
Dumbell üst göğüs sıkıştırma(12-10-10)
Decline Bench Press (12-10-8-6)
Pullover (12-10-10)

gayet güzel birde dips ekleyebilirsin. haftada 1 kere çalışacaksan 1 set ısınma 3-4 set %60 70 80 girmen daha uygun olur.. iyi çalışmalar

Ama dikkatinizi çekerim haftada sadece 1 gün girilicek göğüse yani hafta boyunca dinlenicek olduğu için iyi bi idman olması gerek ayrıca 6 hareket var.Ve de o gün sadece göğüs giricem o günki programda başka bölge yok yani.

Ama dikkatinizi çekerim haftada sadece 1 gün girilicek göğüse yani hafta boyunca dinlenicek olduğu için iyi bi idman olması gerek ayrıca 6 hareket var.Ve de o gün sadece göğüs giricem o günki programda başka bölge yok yani.

olsun bu program fazla 5 tane bile fzla aslında

arkadaşlar belirtmiş zaten 6 hareket çok fazla
hakkıyla yapılacak 4 hareket göğüs için yeterlidir.. 6 hareket çalışıyorsan ilk baştakilerde kasları tam manada yıpratmadığın anlaşılıyor

decline benchi kaldır, üst üste 2 press girme

bench press
cablo cross
dumbell üst
pulover

iyi forumlar

Back
Yukarı