• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yeni geldim herkese sa

1 yillik evde calismaya gore nasil

• Total voters
    9
Tamamen evde calisilmis protein tozu bile kullanmadim sizce iyimi ustatlar

Eklentiler

• popo.jpg
    popo.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 572
  • IMG_20150815_125041.jpg
    IMG_20150815_125041.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 561
1 yıllık evde çalışmaya göre iyisin daha iyi olabilirsin karın egzersizlerine başlaman gerektiğini düşünüyorum baklava kasların çok geri de kalmış onun dışında kol ve göğüs kaslarını şınavla mı çalıştın iyi çalışmışsın sırt kasların da da gelişimin iyi 1 yıl daha çalışırsan oldukça fit bir görünüm elde etmiş olacağını düşüyorum spor hayatınız da başarılar dilerim :D

Tesekkur ederim
1 yıllık evde çalışmaya göre iyisin daha iyi olabilirsin karın egzersizlerine başlaman gerektiğini düşünüyorum baklava kasların çok geri de kalmış onun dışında kol ve göğüs kaslarını şınavla mı çalıştın iyi çalışmışsın sırt kasların da da gelişimin iyi 1 yıl daha çalışırsan oldukça fit bir görünüm elde etmiş olacağını düşüyorum spor hayatınız da başarılar dilerim :D
Tesekkur ederim

Protein tozu kullanmadiysan cok iyi :) :)
sizin gibi toz hastalarına bayılıyorum.hayata tozla tutunulacağını zannediyorsunuz.ben de 13 yaşımdan 18 yaşıma kadar toz kullanmadan evde çalıştım.gayet iyi bir gelişim gösterdim.
iyi beslenmeyle alınan proteini dünyanın en iyi tozuna tercih ederim.

sizin gibi toz hastalarına bayılıyorum.hayata tozla tutunulacağını zannediyorsunuz.ben de 13 yaşımdan 18 yaşıma kadar toz kullanmadan evde çalıştım.gayet iyi bir gelişim gösterdim.
iyi beslenmeyle alınan proteini dünyanın en iyi tozuna tercih ederim.
EE ne alak benim yorumumla? benim yorumum protein tozu kullanin mi diyor?

ne alaka ki abicim :D steroid degıl ki protein tozu :D bıldıgın bir ölçek 35 40 gram proteın ekstra bıseyı yok 5 yumurtada aynı kapıya cıkıyo :D
Sarkazm diye bir yaklasim var, gozatmani tavsiye ederim.

Back
Yukarı