Yeni miyim? Değil miyim? Bilmiyorum. Soru(lar) içeride.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rom_

Üye
Arkadaşlar merhaba uzun bir spor geçmişimden sonra... 4 senede yaklaşık 50 kg kadar aldım ve 130 kg yi gördüm şükürler olsun. boyum 1.75 yaşım 31 Sonra titredim ve kendime geldim aynada gördüğüm ben' e inanamadım. Eski sporcu sağlıklı hayatıma geri dönmeye karar verdim. Antrenmanlara başlamadan önce beslenmemi düzene oturtmaya karar verdim ve bunun için kendime 1 ay süre verdim amacım kilo kaybı vs değildi sadece düzeni baştan oturtup yaptığım antrenmanları kaçamakla heba etmemekti. Her gün spor yapıyormuş gibi definasyon döneminde ki bir sporcu gibi beslenmeye başladım yulaf göğüs vs ... (Tabi en büyük avantajım şekerli şeylerden nefret etmem mümkün mertebe tatlı yemem yılda 1 yada 2 defa o da sütlü tatlı ya da dondurma yerim) Ondan sonra spora başladım Şansıma çok iyi sevecen ilgili antrenörleri olan bir salon buldum. Salonda ki hoca bana bir antrenman programı yazdı. 1 ayı bitiyor farkediyorsun diyorlar ama ben anlayamıyorum doğal olarak tabiki. Sizlerle antrenmanımı paylaşmak istiyorum. Daha iyi bir öneri doğrusu yanlışı her şeye açığım.
Soru 2 : Benim için önemli olan Tank gibi kollar ve göğüs (Herkesin bir takıntısı vardır ya benimkisi de bu) Güç arttırıcı antrenmanlarla istediğim gibi kol ve göğüslere sahip olabilir miyim ?
NOT: Haftada 6 gün çalışıyorum 25 ila 40 dk Ağırlık antrenmanından sonra da cardio yapıyorum.
Vakit ayıran bütün dostlara şimdiden teşekkür ediyorum...

Q25yb3.jpg

Back
Yukarı