Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni Programım .!! - Düşünceleriniz, önerileriniz -
Programına yorum yapan ilk kişi olamnın mutlulugunu yaşıyorum building arkadaşım.Programında ciddi yanlışlar var.Amacına tönelik terkar kullanıyorsun fakat hareket ve bölge seçimin yanlış.Ayrıca yanlış bölgeleri yanlış sıklıkta çalışıyorusn.Surantrene olmazsın,aksine yavas ve çok orantısız gelişirsin buşekildeki bir programla.
pastnova bence yazdıgın program fazla ayrıntılı ve bazı egzersizler gereksiz.set sayılarında da yanlışlar var.Ben hiçbir zaman böyle bir program uygulamadım.Uygulanmasına da karsıyım.Ama sana da hak veriyorum,sonucta sen yazılmıs bi programın üzerinde degişiklik yapıyorsun.Oyuzden böyle bi program çıkıyor olabilir.
pastnova bence yazdıgın program fazla ayrıntılı ve bazı egzersizler gereksiz.set sayılarında da yanlışlar var.Ben hiçbir zaman böyle bir program uygulamadım.Uygulanmasına da karsıyım.Ama sana da hak veriyorum,sonucta sen yazılmıs bi programın üzerinde degişiklik yapıyorsun.Oyuzden böyle bi program çıkıyor olabilir.
Evet bu programı bende uygulamam.Olan program üstünde uygulamalar yaptım.Tekrar sayılarında yanlışlar olduğunu düşünmüyorum sen düşüncelerini paylaşırsan sevinirim.