yeni programım ve bacak çalışma şekli

İlk önce herkese selamlar benim sorum benim ilk programım

1. Gün
Göğüs
önkol
2.Gün
sırt
kanat
arka kol
3.gün
omuz bacak

hocadan yeni program istedim tamam dedi sonra yeni programı sordum omuz ve sırt kanatın yerini değiştiricez dedi. ne far var dedim omuz ve arka kol bir birine baplı onun için dedi. anlamadım ne fark olduğunu sizce iyimi nasıl, yoksa acaba eski programıma mı devam ersem

diğer sorum bizim salonda bacak için sadece ön-arka-iç-dış bacak amkine leri var iç dış yapmıyorum zaten yaşım daha 16 olduğu için ağırlıkların aldtınada girmiyorum geçen şey denedim sabit benchin koltuğunu kaldırıp altına taıp pres yaptım bacak pres 82,5 yaptım calftede 182,5 yaptım (212,5) yapabiliyorum ama abiler dediki daha çok geçsin kemiklerin oturmamış kendini maf edersin dediler.Bacak nasıl çalışmalıyım özellikle kalfı çok çalışmak isityorumkafa_

yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim

173cm beklemelimiyim kafa_kafa_kafa_

Bence çok fazlada bacak geliştirici hareketler yapma parçalamaya yönelik çalış boyun çok uzun olmadığı için geniş bacak cirkin durur biraz hipertrofiden sonra Quadricepsi parçalamaya çalış Calf ve hamstringler de aynı şekilde görüntü bakımında daha iyi durur,Eğer yarışmalara girme gibi bir hedefin yoksa !!! bench_O

Back
Yukarı