forumu baya aradım ama sorduğum soruların cevaplarının hiç bir tanesini cevaplan konu görmedim sorularım şunlardı
1)animal pump+cuts kombine olur mu (sormamın sebebi özelliklerinde birisi su tutuyor birisi su atıyor o yüzden)
2)animal pump+stak2 nasıl olur amacım yağsız kas olduğu için^
3)bu iki kombineden birisi alırsam yanında amino asite gerek var mı ayiriyetten
1. Pump ve Cuts kombinesi olmaz. Ayrıca daha 17 yaşındasın, metabolizman kat kat hızlı. Cuts ve pump gibi ürünleri kullanmana hiç mi hiç gerek yok.
2. Pump ve Stak2 , bunların yanına Nitro ve Pak da kullanıldığında sonuçları gayet açık ve net. Ama günlük kullanacağın hap sayısı 35 adet. 5 aylık sporcu isen, daha kütle kazanmamışken, bunları hiç mi hiç almana gerek yok.
Bunlardan hariç;
Bu ürünler ciddi ürünlerdir, şakası olmaz. Beslenmenden bahsetmemişsin. Düzenli ve gerçekten sağlam bir beslenmen olmalı ki böyle ürünlerden maksimum etki alabilesin.
Kendimden örnek vereyim;
Bu spora ilk olarak amino ile başladım ( spora başladıktan yaklaşık 3 ay sonra). Yaklaşık 5 ay kullandım. Bu 5 aylık süreçte beslenmem bana yetiyordu ve kütle artışı sağladım. Daha sonra farkına vardım ki ben yediğim öğünlerle protein ihtiyacını karşılayamıyorum ki o zaman whey protein aldım. 12. aya kadar gayet güzel verim aldım ikisinden.
Bundan sonra insan farklı bir şeyler denemek istiyor. Tavsiye üzerine No Xplode, Universal Creatine, Animal Pak, BCAA aldım ve gayet memnunum. Bunun yanında beslenmem de üst safhada. ( Bütçem böyle şeylere uygun. Herkesin ki keşke benim gibi olsa. )
Şu an Nitro Tech, Optimum Whey, Animal Pak, No Xplode, Creatine kullanıyorum. Yaklaşık 1 ay sonra ara vericem hepsine ve vücudun kendisini toplamasını sağlayıp Check Up ' a gireceğim.
Dışardan bakıldığında " Aman nolacak, girerim 2 ağırlık kaldırırım, senin gibi şişerim bende" diyen insan çok. Hiç biri farkında değil olayların. Ben de tabi tabi değip geçiştiriyorum; çünkü kimseyle sidik yarıştırmam.
Yazdıklarımı kayda değer edersin umarım. Burdan düşün ki aylık giderim ne kadar. Kendini ona göre hazırla.
Sonuç olarak şimdilik sadece whey + amino sana kat kat yeterli.
Sabah kalkınca whey, spordan önce amino, spordan sonra amino, yaklaşık 45 dakika sonra yine whey kullanman verimli olacaktır zaten.
İnşallah istediğin vücut tipini elde edersin. İyi sporlar...