Yeni Yöneticilerimiz Göreve Başlamıştır!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diez

ADMIN
Yönetici
Admin
Değerli üyelerimiz;

Wrestler, Boksbody ve Shaq yönetime yeni katılan arkadaşlarımızdır..İlk defa Intern-Moderatör rütbesi ile alım yapılmıştır ve bundan sonrada alım yöntemimiz büyük ihtimalle bu şekilde olacaktır..

Kendileri Co-moderatör yetki ve sorumluluklarına sahiptirler..Kısa bir dönem sonra co-moderatör olarak devam edeceklerdir..

Kendilerine şahsım ve yönetim adına başarılar diliyorum

Hayırlı olsun..

tahmin ettiğim isimlerdi..
wrestler, boksbody ve shaq'a yeni görevlerinde başarılar dilerim, forumumuz için hayırlı olsun.. ayrıca foruma ayrı bir renk katan bu yeni tasarımı da çok beğendim, forumumuz artık daha renkli, emeği geçenlere teşekkür..

Güzel online olan üyelerdi.Hayırlı uğurlu olsun görevleri..

Eski bir sporcu olarak ( prof. Futbol )pek uzun süredir olmasa da aranızdayım . Bulunduğum an itibariyle acemiliğimi atmam da deyim yerinde ise bu sporda pişmem de gerek konulardaki yorumlarıyla gerek sorularıma verdikleri cevaplarıyla bana en çok katkısı olan kişiler . Yönetimin tercih konusundaki başaraını kutluyorum . Yeni yöneticilerimize başarılar diliyorum .

Forum süper olmuş hem mobil olarak hem masaüstünden, istediğim bilgiye daha rahat ulaşabiliyorum. Teşekkürler...

Back
Yukarı