Kayadibi66
Üye
gune ıyı baslamıstım ama aksam mısafır felan geldı hesap yapamadım kalorımı ve 250 kalorı yukarda aldım neyse yarın telefı etcez.toplam 3150 kcal aldım 

Ins güzel bi diyet yapamıyorum ama Tartı da su sana kadar 1 kg indim.Hadi bakalım sonuçları bekliyoruz dostum![]()
Tskler ama kalori hesabı çok önemli ister istemez yağ oranı artıyor.[DOUBLEPOST=1455138864][/DOUBLEPOST]Evet arkadaşlar bugün antrenmnda 200 kalori koşu bandinda ve 200 kalori de bisiklette yaktm 30 dk da ağırlık calistim 2400 kalori felan aldım yarın görüşürüzbence intermitten fasting yap ve antrenmandan önce ve sonra 1 tane gofret ye geriye kalanları az yağ ve yüksek protein şeklinde beslenirsen daha hızlı ve sağlıklı sonuç elde edersin diye düşünüyorum bu şekilde çok yavaş ve sağlıklı kilo veriyorsun ama çok uzun süreceğini düşünüyorum bence kalori hesabı yapma bol protein biraz yağ gerektiği kadar karbonhidrat ister komplex ister basit yeterki bi limitin olsun ve bunu en az 1 ay sürdür çok güzel sonuçlar alacağını düşünüyorum.bu şekildede zayıflarsın ama giden zamana yazık diyorum