Yenileme!

sarc4stic

Özel Üye
Arkadaşlar egzersiz bölümümüz yenileniyor :) Örnek olarak trapez bölümünü yapacağım, bitince yorum yaparsınız artık. Düzeltilen bölümler kilitli olmayacak ama siz mesaj atmayın sadece hareketler olsun. Bayağı kapsamlı bir çalışma olacak o yüzden uzun sürebilir ama güzel olucak inşallah ;)

Sarc emegine saygi ve katkilarindan dolayi tsk ederim! ;)

Size uzun sürecek demiştik gördüğünüz gibi hala bitmedi :) Bugün bütün bölümlerde resimler olacak, ama yazılar için biraz daha bekleyeceksiniz :oops:

Cok guzel bir is yapmissin eline saglik! kolay degil eninde sonunda super olacak..

Yazilarda ekleninde 1 no olacak :)

emegin icin tsk ediyorum!

å, jeg be'r :D

Yazı olayından şu anda vazgeçilmiştir, hareketlerin nasıl yapılacağı ile ilgili sorularınızı istek/soru başlığı altında sorunuz.

tesekkurler abi bekliyorum calismalarini eger sen varsan isin icinde kesin iyi seyler olacak demektir
bu arada 3 haftadir bu egzersizleri evde sIkI BIR SEKILDE CALISIYORUM BAYA BI ilerleme kaydettim sayende
simdiden tsk kurler abicim :)

bazı hareketleri nasıl yapcamaz hakkında açıklama yazar mısınız ve nerelerde nefes alıp vercemize de yazın buda önemli :)

Bloodlust dedi:
bazı hareketleri nasıl yapcamaz hakkında açıklama yazar mısınız ve nerelerde nefes alıp vercemize de yazın buda önemli :)

nefes konusunda arama yapabilirsin aslında bu basittir hareketi yaparken zorlandığın yerde nefes bırakmaya başla rahatladığın yerde nefes almaya mesela bench kaldırıken zorlanıyorsun nefes vermelisin indiriken daha rahatsın almalısın örnek olarak yeterlimi

hsd dedi:
Bloodlust dedi:

nefes konusunda arama yapabilirsin aslında bu basittir hareketi yaparken zorlandığın yerde nefes bırakmaya başla rahatladığın yerde nefes almaya mesela bench kaldırıken zorlanıyorsun nefes vermelisin indiriken daha rahatsın almalısın örnek olarak yeterlimi

sağ ol... teşekkür ederim

emeğinize sağlık duyduğum kadarıyla harika şeyler yapmışsınız ancak bırask resimleri sayfa dahil açılmıyor bodybuildinge yeni başladım 2. ayım yeni bitti merak ediyorum ve bodyforumtr den araştırıyorum ancak hemen hemen konuların yarısına tıkladığımda sayfa görüntülenemiyor diyor yada yapım aşamasında ama 2 aylıkta yapım aşaması olmazki canım :)

Back
Yukarı