Savaşcı
Üye
Merhaba
benim hep aklımda var.acaba neden
bir çağı açıp bir çağı kapatan İstanbulun Fethi'nin Çanakkale Zaferinin ve binlercesinin Bir filmi yok... insan okuduğu şeyleri bir film olarak ta görmek istiyor
Facebook ta falan tek tük gruplar var bunlarla ilgili am çok az kişiler.
birde
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/t-rk-filmlerindeki-kasl-adam-t19212.html likteki Türk filmlerindeki kaslı adam eksikliği konusu dikkatimi çekti.
ya evet "300 talıdaki yada daha fazlası kaslı gibi ama tamamen ev yapımı bir film. oyuncu bulunmaz mı bir sürü oyuncu. savaşa katılmaya hazırlanan küçük yaştaki çoçuklarıda yaşlılarda orta halli oyuncularda burada dolu. bir yönetmen yapımcı görse bu istekli oyuncularıda film yapsa ödülleri toplasa"
diyen kaç kişi vardır burada....
benim hep aklımda var.acaba neden
bir çağı açıp bir çağı kapatan İstanbulun Fethi'nin Çanakkale Zaferinin ve binlercesinin Bir filmi yok... insan okuduğu şeyleri bir film olarak ta görmek istiyor
Facebook ta falan tek tük gruplar var bunlarla ilgili am çok az kişiler.
birde
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/t-rk-filmlerindeki-kasl-adam-t19212.html likteki Türk filmlerindeki kaslı adam eksikliği konusu dikkatimi çekti.
Benim bi kaç aydır dile getirmek istediğim bir konudur. Dile getirmek derken İsmail Güneş tanıdığımdır ona dile getiricem zira görsel (bedenen) şov olan bir Türk Filmi çekilsin istiyorum. Görsel şov diyince kadın g. baldır bacağı degajesi demiyorum ondan fazlanın da fazlası var rezil popüler kültür ürünü dizi ve sinemalarımızda. castorpollux bu konuya güzel açıklamak getirmiş zaten teşekkürümü ettim.
Açık konuşayım ben böyle bir filmde oynamak istiyorum ama önce biraz zayıflamak istiyorum christian bale kadar olmasa da. Ama önce oyunculuk bilmek lazım, o da ayrı bir sıkıntı. İsmail Güneş'i kafalamak kolay da bunun için belki kendi yapımcı olmaz bi de cukkası sağlam bi yapımcı bulmalıyım ki öyle bi tanıdığım yok. Hay anasını.... daha elimde senaryo bile yok. Ama tarihi bir film istiyorum.......ben de gizli düşlerimi sizlerle paylaştım be
....
![]()
ya evet "300 talıdaki yada daha fazlası kaslı gibi ama tamamen ev yapımı bir film. oyuncu bulunmaz mı bir sürü oyuncu. savaşa katılmaya hazırlanan küçük yaştaki çoçuklarıda yaşlılarda orta halli oyuncularda burada dolu. bir yönetmen yapımcı görse bu istekli oyuncularıda film yapsa ödülleri toplasa"
diyen kaç kişi vardır burada....