Ağrıması kesinlikle lazım değil kişiden kişiye göre değişir ve her zaman ağrımaz göğüsün yaptığın programa alışınca ağrımayı bırakır. Eğer sen fiziksel ve ağırlık olarak değişimi görüyorsan antrenman yeterli, bu genelin felsefesi. Benim felsefem antrenmandan sonra elinde çay bardağı alınca titreyene kadar çalışmakevet arkadaşlar soru başlıktaki gibidir illa her yerimin antreman sonunda aşırı derecede ağrıması mı lazım yani ,nerdeyse 1 yıldır bu sporun içinde olmama rağmende anlayamadım hala
dün mesela kol çalıştım , çalışma sonrası kollarda ağrı oldu ama ertesi gün kalkdığımda ağrı sızı yoktuAğrıması kesinlikle lazım değil kişiden kişiye göre değişir ve her zaman ağrımaz göğüsün yaptığın programa alışınca ağrımayı bırakır. Eğer sen fiziksel ve ağırlık olarak değişimi görüyorsan antrenman yeterli, bu genelin felsefesi. Benim felsefem antrenmandan sonra elinde çay bardağı alınca titreyene kadar çalışmak![]()
Normal, kol kasları küçük kas gruplarıdır ve hamlık ağrısı dışında ağrı çekmezsin.dün mesela kol çalıştım , çalışma sonrası kollarda ağrı oldu ama ertesi gün kalkdığımda ağrı sızı yoktu