Yeterli Beslenemiyorum ve Kilo da Kaybettim

Merhaba. Foruma yeni katıldım. Sağlığımı korumak ve hacim kazanmak için vucüt çalışmaya başlayacağım.

Ancak işin belki de en temel muhabbeti olan beslenmede sıkıntı çekiyorum. Değil ekstra kalori almak, hayatta kalmak için gerekli olanı bile alamayıp kilo veriyorum.

Acıkınca karnım ağrımaya başlıyor. Zar zor yemek yiyorum. Doyunca yine karnım ağrımaya başlıyor. Yemek yerken son lokmaya gelmeden kusasım geliyor ve o son ısırık hep tabakta kalıyor. Olur da iyice doyabilirsem bazen nefes almakta bile darlık çekiyorum.

Ramazan ayında oruç oruç 58'den 60'a çıkan kilom bugün 56 ve muhtemelen düşmeye devam edecek. Bu gidişle değil hacim kazanmak, sağlığımı da kaybediyorum ve böyle giderse muhtemelen öleceğim.

Hal böyle olunca da zaten zayıf olan motivasyon en baştan tükeniyor. Destek fikirlerinizi bekliyorum. Ne yapabilirim, daha önce bu tarz durumlar yaşayanlar varsa nasıl üstesinden geldiler?

boyun kaç ?

ölecek kadar zayıf değilsin bende yıllarca 180 - 52 kg gezdim, spora başlarsan alırsın yavaş yavaş kilo

çok ciddi sorunların var anlattığına göre
bunlara çare bulabilecek tıp bilimi spor değil
buradan medet umma iyi bir doktor bulmaya çalış

hocam ben zamanında elli defa doktora da gittim diyetisyenede gittim elde 0 dı yani kilo aldırıcı bile kullandım yarım kilo bile almamıştım , herşey insanın kendisinide bitiyor şuan ise bir kaç ay sonra definasyona girmeyi düşünüyorum

hocam ben zamanında elli defa doktora da gittim diyetisyenede gittim elde 0 dı yani kilo aldırıcı bile kullandım yarım kilo bile almamıştım , herşey insanın kendisinide bitiyor şuan ise bir kaç ay sonra definasyona girmeyi düşünüyorum
hocam sizin hikayenizi özetlemeniz mümkün mü? nasıl başardınız?[DOUBLEPOST=1603441132][/DOUBLEPOST]
en yakın zamanda gidip görüneceğim. umarım çözecekleri şeylerdir.

hocam sizin hikayenizi özetlemeniz mümkün mü? nasıl başardınız?[DOUBLEPOST=1603441132][/DOUBLEPOST]
en yakın zamanda gidip görüneceğim. umarım çözecekleri şeylerdir.
özelden yazıcam sana birazdan hikayemi, deneyimlerimi

Back
Yukarı