Yetti Artık Yağ Yakımı Yapamıyorum ...

Edepsiz48

Yeni Üye
1.5 aydır ugras içindeyim abur cuburları ve zararlı bir çok şeyi kestim ekmeği % 60 oranında azaltım düzenli spor yapıyorum koşu bisiklet vücüt geliştirme ilk değerlerim boy 172 kilo 72 bel 90 şuankiler ise boy 172 kilo 62 bel 84 yağlardan giden olmadı ve artık kilosuzluktan halsizlikten tükendim !!

Bel 6 cm incelmiş ya işte.

1,5 ay çok kısa bir süre zaten.

Abur cuburu kestim derken?

Bana göre çaya atılan şekerde abur cubura giriyor.

caya şeker de atmıyorum .d ama ne biliyim yağdan gitmedi gibi gitseydi gögüs değişirdi gögüs yine aynı sarkık ve biraz büyük .s

ooooooooooo
1,5 ayda göğüs gitmez dostum
ben 6 ay oldu hala gitmedi
hedefim 2 yılda götürmek
kendimi çok kasmadan bukadar yapabiliyorum
çok kasarsan daha kısa sürede gidecektir
bende 6 atda epey bi sertleşme oldu göğüslerde

Yorumunuza ve görüşünüze saygım sonsuzdur ama abilerim kimisi diyor ki; göbek en son gider(can simidi) kimiside diyor gögüs kimisi diyet yapma kimiside yap kafam karışık :S

Yorumunuza ve görüşünüze saygım sonsuzdur ama abilerim kimisi diyor ki; göbek en son gider(can simidi) kimiside diyor gögüs kimisi diyet yapma kimiside yap kafam karışık :S

ben 102 den 84 e indim ,simitle göğüsler hala duruyor ama yılmak yok :)bence biraz kendini motive etmelisin.Spor kısa sürede hiçbir işe yaramaz uzun vadede yararını göreceğine inanıyorum.ayrıca ben de diyet yapıyorum ama gayet de doyuyorum hiçbir açlık da hissetmiyorum.diyetini biraz yazarmısın

karataya benzer yapıyorum tek farkı günde en fazla 3 dilim ekmek oda ya kepekli ya tam bugday ama gençim abim güçsüz kalıyorum

karataya tam uy eger daha hizli gitsin istiyorsan

Maximum 3 ogun yap yemek harici hic bir sey agzina surme 2 ogun yapsan daha iyi olur

Meyve yeme hic

3 dilim kepegide cikar

Sut urunlerini azaltabilirsen de iyi olur

1,5 ay çok hızlı yahu :D Hele gogusler çok zor en az 8 ay 1 yıl gibi süre geçmesi lazım. İstersen benim konumu oku. yağ yakıcılar ve yağ yakımında gorursun ilk sayfada yeni güncelledim. 30 haftada transformasyon geçirmek die. Okumanı tavsiye ederim, goguslerden bende şikayetçiydim ama şimdi çok memnunum son halimin fotosunu ekledim :)

Öncelikle sabırlı olmalısın kardeşim.Yıllarca yanlış beslendin ve vücudun yağ olarak depoladı yediklerinin fazlasını.Şimdi ise sağlıklı bir şekilde vericeksin aldıklarını,yaşın zaten genç metabolizman hızlı,diyetinden ekmeği çıkar bence de protein ağırlıklı beslen.Herkesin vücudu farklıdır,vücuduna en uygun kardiyoyu senin seçmen gerek bence.Fazla da dert etme zamanla vücudun ideal kilosuna dönecektir.Nasıl kiloları 1ayda almadıysan hemen veremezsin.Diyetini kardiyo egzersizlerini düzenli olarak yap zayıfladığını göreceksin.

o zaman var olanı şekillendireceksin body ile.ama dediğim gibi yaşın daha ufak,erkeklerde ergenlik dönemlerinde göğüslerinde büyüme oluşabiliyor zamanla da eski haline geri dönüyor

Back
Yukarı