Herkese merhaba forumu uzun süredir takip ediyorum ama yeni kayıt oldum. Hemen soruma geçmek istiyorum bende bi kıl problemi varki sormayın arkadaşlar , 18 yaşımdayım daha önce 2 yıl fitness yaptım. Sırtımda ve omzumda inanılmaz bir kıl olayı var. çok rahatsızlık duyuyorum , yarın ağda yaptırmaya gidicem daha önce 3-4 kere gittim ama 1ay sonra tekrar aynı oranda çıkıyor acaba karınca yumurtası yağı alsam diye düşündüm sonra dedim etki edebilirmi diye çünkü kıl kökleri çok kuvvetli yani şuan fotoğraf çekip şuraya koyasım geldi arkadaşlar. Sosyal hayatımı etkilemeye başladı , yani şu zamana kadar kız arkadaş sıkıntısı yaşamadım gayet iyi anlaşırım her insanla. Ama bu artık kızlar beni beğenmez gibi çocukca bir psikoloji yerine daha karmaşık bi sorun halini aldı. Lazer epilasyon için yeterli maddi gücüm yok sonuçta harçlık alan üniversiteye hazırlanan sıradan bi öğrenciyim. Tüy dökücü şu hamam otunu denedim gerçekten kötü kokuyor , neyse dayandım kokusuna ama bi faydasını göremedim , yönergeleri uyguladım ama işime yaramadı.
önerilerinizi bekliyorum.
önerilerinizi bekliyorum.