• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yorum Yapmanızı Bekliyorum

merhaba arkadaşlar ben 2,5 aydır body yapıorum 59 kilodan 69 kiloya çıktım megamass2000 kullandım ve şuanda megamass4000 kullanıyorum kilo artışı yavaşladı.amacım 72 falan olup 1 ay hiç bir protenin ve karbonhitrad desteği olmadan çalışıp (şoklama)sonradan aminoasit3000 kullanmak istiyorum.resmimi koycam sizce nasıl 2,5 ay .alışan bir kişi için... ve izlediğim yol doğrumu yani amino alayımmı kas hacmi büyüsün diye

burak siteye hosgeldin.bu foto ya yorum yapilmaz üstünü cikarip öyle resim çek onu siteye yapistir o zaman herkes sana daha net yorum yapabilir

ya flexor

ya flexor hocam her yerde senin yorumun var birde her konuya espirili yaklasmam yokmu alem adamsin.

neyse arkadasim flexor hakli comple body resmini gonder uzmanlar yorum yapsin

kolay gelsin

Vücudunun gözüktüğü bir resim koyana kadar bekleyeceğiz malesef ;)

Re: ya flexor

flexor dedi:
adem dedi:
ya flexor hocam her yerde senin yorumun var birde her konuya espirili yaklasmam yokmu alem adamsin.

neyse arkadasim flexor hakli comple body resmini gonder uzmanlar yorum yapsin

kolay gelsin
tamam baba yorum yapmayız artık

Yanlış anladın ya öyle demek istemedi değil mi Adem?

dostum 10 kilo almışsın 2.5 ayda benim bir arkadaşım var 1 senedir amino asit protein ne gerekiyorsa aldı olan 1 senede senin aldığın 2.5 aydaki kiloyu aldı kilon arttıkca kaslı olarak kilolan man biraz zorlaşır ama yağ yaparsın o ayrı bir meseleweıder in bir kitap ı var onu al oku ilaçlarda açıklama göre var onları oku ona göre al protein ve aminolarını...

ok arkadaşlar elimde olan sadece resmim bu vardı.ondan dolayı bunu koydum neyse çıplak bir resim koyaduğum zaman yorum yaparsınız.ama en azından mesajı okuyup bana yardımcı olabilirsiniz.yani amino kullanayımmı yoksa önerdiğiniz başka şeyler varmı.
yakında yeni resmimi koyarım..
Hiphopppcı heeee hocam
eheheheheheheh:D

xAnDeRcAgE dedi:
dostum 10 kilo almışsın 2.5 ayda benim bir arkadaşım var 1 senedir amino asit protein ne gerekiyorsa aldı olan 1 senede senin aldığın 2.5 aydaki kiloyu aldı kilon arttıkca kaslı olarak kilolan man biraz zorlaşır ama yağ yaparsın o ayrı bir meseleweıder in bir kitap ı var onu al oku ilaçlarda açıklama göre var onları oku ona göre al protein ve aminolarını...
ilk önce bu ürünlere ilaç demek hem karşındakine hemde bişeyler öğrenmek için okuyanlara negatif etki yapar. ugun kelimeleri seçmekte fayda var.

aminomu yoksa başka bişeymi kullanmalıyım sorusunu supple. bölümünde sormalsın ama amacın daha kilo almaksa amino yerine protein tozu kullan...

arkadaşlar bence çok çabuk yardımcı ürünler alıyorsunuz bana kalırsa önce vücudunuzun kendisini tanıması için biraz zaman tanıyın kendi potansiyel gücunuzu kullanmadan direk yardımcılara koşuyorsunuz bence gereksiz kullanım amacı belli bir noktadaki tıkanmadan sonra bu gibi ürünler kullanılmalıdır 30 kg göüs basarken bu besinlerin size ne faydası olacakki bence yapmış oldugunuz atremeanın içeri bu besinlerin hakkını ödeyecek düzeyde değildir şuan için 2 3 daha ısınmadan bile sayılmaz

tilki dedi:
xAnDeRcAgE dedi:
ilk önce bu ürünlere ilaç demek hem karşındakine hemde bişeyler öğrenmek için okuyanlara negatif etki yapar. ugun kelimeleri seçmekte fayda var.

aminomu yoksa başka bişeymi kullanmalıyım sorusunu supple. bölümünde sormalsın ama amacın daha kilo almaksa amino yerine protein tozu kullan...
vallaha destekleyici diycem ama ilaç a alışmışım dostum haklısın ama bunların iğneleri var bunlarda içinde ilaç diyorum ondan iğneler çünki gerçekden ilaç ama amino ve protein e destekleyici diyerek düzeltiyorum...bir de bişey soracam ben şu an 80 kilo bench basıyorum destekleyicileri aldıkdan sonra kaç kilo girerim 120 150 arası olurmu...

xAnDeRcAgE dedi:
tilki dedi:
xAnDeRcAgE dedi:

vallaha destekleyici diycem ama ilaç a alışmışım dostum haklısın ama bunların iğneleri var bunlarda içinde ilaç diyorum ondan iğneler çünki gerçekden ilaç ama amino ve protein e destekleyici diyerek düzeltiyorum...bir de bişey soracam ben şu an 80 kilo bench basıyorum destekleyicileri aldıkdan sonra kaç kilo girerim 120 150 arası olurmu...

inşallah basarsın ama zamanlaa..yoksa takviyelerle filan alakası yok,emin olabilirsin..bu gibi artıslara takviyelerin destegi tahmın ettiginden cok azdır.

baris dedi:
xAnDeRcAgE dedi:
tilki dedi:
xAnDeRcAgE dedi:

inşallah basarsın ama zamanlaa..yoksa takviyelerle filan alakası yok,emin olabilirsin..bu gibi artıslara takviyelerin destegi tahmın ettiginden cok azdır.

Hele gerçek etkisinden çok psikolojik etkisi vardır bile denebilir.

Back
Yukarı