Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
arkadasım sen ılk once gıt bır salona yazıl 5 ay sonra eletrılerı alırsın ıyı yada kotu bu ısler evde olmaz cok zorcemba cemba dedi:yani ne yapmalıyım, hangi hareketleri tercih etmeliyim manasında sormuştum... pek çalışmışa benzemediğimi biliyorum, 2 yıl evde düzenli çalıştım ve sonra 6 ay kadar bıraktım ve bu süre zarfında 10 kg kadar aldım. tekrar başladım çalışmaya ancak ne yapacağımı bilemiyorum, o açıdan eleştiri ve öneri istemiştim sizden, teşekkürler. saygılarımla...
emrah dedi:arkadasım bır sey yapmamıssınkı nereye yorum yapalım lutfen butun arkadaslar bıraz mantıklı dusunun
cemba cemba dedi:teşekkür edrim arkadaşlar nezaketiniz için ben doktorum genel cerrah olduğu için gün aşırı nöbetim oluyo ve bu yüzden salona yazılma gibi bi şansım yok evde dambıllarım ve halterim var proteinden kastınız ilaç olarak alınanlarsa onlardan kullanmaksızın doğal çalışamazmıyım amacım sizlerin sergilediği gibi müthiş bir vucut deil fazla yağlardan kurtulup diri bir vücut elde etmek istiyorum ilker ataş için: fotoğraflarına baktım bence gayet hoşlar ama tabi bu birazda senin ne istediğine bağlı çok anlamasamda biraz daha karın çalışsan iyi olur gibime geldi
teşekkür ederim saygılar
spor salonunda calısmamıs bende onerımde bulundum spor salonunda calısmasını sopyledım altlara dogru okumanı tavsıye ederım okumadan yorum yapmaveyron dedi:emrah dedi:arkadasım bır sey yapmamıssınkı nereye yorum yapalım lutfen butun arkadaslar bıraz mantıklı dusunun
yorum yapman için illa 2 yıl çalışmasımı lazım arkadasın.veya 1 sene yanlış çalışıp simetri sorunu olmasımı lazım adam sadece fikir istiyor(şevkini kırmayalım kimsenin) .bence ne istediğini bilsin bi hedef koysun kendine antrenörüyle anlaşabileceği bide salona yazılsın .yemesine içmesine dikkat etsin.forumu baştan aşağı okusun
eger unıversıte salonu varsa yeterlı olur cunkı cogu genc orlarda spor yuapıyo benım bır cok arkadasım var ama dedıgım gıbı ust mesajda da yazmıstım sen asırı bır sey ıstemedıgın ıcın unıversıye salonunda calısamassan ve dedıgım cok fonksıyolnlu sehpalardan al onlarda ısını gorur forumda gereken hocalar program yazcaktır hocam bu arada msn adresınız varmı sıze bır konuda danısmak ıstıroyrumcemba cemba dedi:salon imkanım yok ancak zaman ve mekan bakımından bana uygun düşebilecek üniversitemiz bünyesinde bir spor salonu imkanım var, tabii ki modern salonlar gigi teknolojik ve güncel bir yer değildir muhtemelen. acaba size fotoğraflarını yollasam salonun ve aletlerin yeterli olup olmadığını yazabilir misiniz? ve de bu aletlere yönelik bir program tavsiye edebilir misiniz acaba? emrah program yazabilecek hocalardan bahsetmişti de, kendileri bu konuda yardımcı olur mu acaba?