Bu kanalı yeni gördüm,gayet bilgili ve güzel anlatıyor arkadaş tavsiye ederim
Savas Cebeci - YouTube
sizinde takip ettikleriniz varsa paylaşalım
Savas Cebeci - YouTube
sizinde takip ettikleriniz varsa paylaşalım
Herkesin görüşü farklı kardeş ben savaş cebeciyle kenzoyu daha çok dinliyorum.Savaş cebeci bilimsel olarak konuşuyor ve birşeyi anlatınca bütün detaylarına giriyor kenzo da tecrübesiyle elinden geldiğince yardımcı oluyor tek farkı bu.Bence gençvefit ile Kenzo karagöz en iyileri
Herkesin görüşü farklı kardeş ben savaş cebeciyle kenzoyu daha çok dinliyorum.Savaş cebeci bilimsel olarak konuşuyor ve birşeyi anlatınca bütün detaylarına giriyor kenzo da tecrübesiyle elinden geldiğince yardımcı oluyor tek farkı bu.
Küfürmü yazdım farketmeden alıntı yapınca ne oluyor ki? Neyi zoruna gittiBen sana laf mı attım,sadece ''bence'' yazarak fikrimi söyledim.Ben herkesin görüşü farklı değildir mi dedim ? Niye alıntı yapma gereği duydun anlayamadım.
Evet o kahvaltı videosunu hatırladım kardeş.Dikkat ettiysen arada bir yerde protein alabilirsiniz diyordu.Ama karbonhidrat tüketmeden spor yapmayı öneriyor,insülin hormonuda dahil hormonların en duyarlı olduğu vakitmiş sabahları.Savaş Cebeci , Hakan Demiray , Genç ve Fit , Kenzo Karagöz , Meter Mevsimler , Cenk Hoca bildiklerim. Favorileim ilk yazdığım 4 ü Savaş Cebeci arkadaşlarında dediği gibi bilimsel bilgiler veriyor ve yağ yakımı kahvaltı yapmamayı öneriyor sadece o önersinide kararsız kaldım kas kaybetmekten korkutğum için.