Youtube kanalı tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan moothy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Savas cebeci yi bende yeni keşfettim çok faydalı bilgiler var.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim bildiğim türk kanalları
Savaş Cebeci
Kenzo Karagöz
GencVeFit
Özgür Mustafa Geldeç
Meter Mevsimler

Aralarından en iyisi bence Savaş Cebeci; her şeyi bilimsel olarak açıklıyor.

Herkesin görüşü farklı kardeş ben savaş cebeciyle kenzoyu daha çok dinliyorum.Savaş cebeci bilimsel olarak konuşuyor ve birşeyi anlatınca bütün detaylarına giriyor kenzo da tecrübesiyle elinden geldiğince yardımcı oluyor tek farkı bu.

Ben sana laf mı attım,sadece ''bence'' yazarak fikrimi söyledim.Ben herkesin görüşü farklı değildir mi dedim ? Niye alıntı yapma gereği duydun anlayamadım.

Savaş Cebeci , Hakan Demiray , Genç ve Fit , Kenzo Karagöz , Meter Mevsimler , Cenk Hoca bildiklerim. Favorileim ilk yazdığım 4 ü Savaş Cebeci arkadaşlarında dediği gibi bilimsel bilgiler veriyor ve yağ yakımı kahvaltı yapmamayı öneriyor sadece o önersinide kararsız kaldım kas kaybetmekten korkutğum için.

İngilizce bilenler için uyandırayım, Lyle Mcdonald videologa başlamış. Sırf alttaki yorumlara bakıp yarılmak için gene takip edilir ahah.

Savaş Cebeci , Hakan Demiray , Genç ve Fit , Kenzo Karagöz , Meter Mevsimler , Cenk Hoca bildiklerim. Favorileim ilk yazdığım 4 ü Savaş Cebeci arkadaşlarında dediği gibi bilimsel bilgiler veriyor ve yağ yakımı kahvaltı yapmamayı öneriyor sadece o önersinide kararsız kaldım kas kaybetmekten korkutğum için.
Evet o kahvaltı videosunu hatırladım kardeş.Dikkat ettiysen arada bir yerde protein alabilirsiniz diyordu.Ama karbonhidrat tüketmeden spor yapmayı öneriyor,insülin hormonuda dahil hormonların en duyarlı olduğu vakitmiş sabahları.

Pratik bilgiler açısından ve motivasyon açısından benim için Cenk Hoca açık ara 1 numero :D Meter abinin anlattıklarını falanda beğenirim her videosunu izlemişimdir. Onun dışında bişeyleri gerçekten en derin detayına dek öğrenmek istiyosanız bilgi açısından en dolu olan bence değil nesnel olarak Savaş Cebeci'dir. İngilizce olarak da Rich Piana idi sanırsam o adamı takip ederim.

Yeni başlayan arkadaşlara Kenzo nun youtube kanalını tavsiye ederim.
Verdiği bilgiler çok faydalı temel ve doğru bilgiler.. Bu spor hakkında temelinizi onun videoları ile çok düzgün bir şekilde atabilirsiniz..
Kendisi ile birkaç gün önce tanıştım birlikte birgün geçirdik.. Düzgün karakteri , samimiyeti ve efendiliği bu kadar sevilmesinin en büyük kanıtı..
Steroidlere olan yaklaşımı ve yeni başlayan arkadaşlara bu konularda verdiği tavsiyeler için de bir kez daha teşekkür ediyorum kendisine..
Youtube - Kenzo Karagöz yazarak kanalı takip edebiliyorsunız..

Back
Yukarı