merhaba arkadaslar 181 boy 83 kiloyum bu 7. ayım bulk donemnde 12 kiloya yakın kutle kazandım olculerimdende memnunum.bunun yanında tabii biraz yaglandım ve definasyona bugun girdim. asırı hızlı bir metabolizmam var ve bununla birlikte hocamın verdigi beslenme programının yeterliliginden suphelerim var
sabah:2-3 adet yumurta beyazı , 50 gr light beyaz peynir,1 domates, 1 salatalık
ara ogun:2 adet meyva , 1 kase light yogurt
oglen: 150 gr tavuk ,100 gr yagsız pilav ,1 kase yesil salata
ara ogun: light ton balıklı salata
aksam: 150 gr ton balıgı 1 kase salata, 1 kase light yogurt
gece- 1 adet meyva (ekşi elma veya greyfurt)
140 gr civarı protein ediyor sizcede az degilmi 83 kiloluk biri icin ? bunun yanında programın sagladıgı kaloride cok dusuk geldi bana asırı hızlı kilo verip kas kaybı yasamaktan korkuyorum. program hakkındada kuskularım var onuda yazarsam roman olr kısaca 3 gunluk bir programım var hergun 30 ar dakika kardio yapıyorum agırlık calısmasından sonra ( setler 3x12 ) .. programı uygulayıp uygulamamak konusunda tereddut yasıyorum sizce yeterli bir beslenme programımı ? eger degilse lutfen eksikleri doldurmak konusunda yardımcı olabilirmisiniz ?
sabah:2-3 adet yumurta beyazı , 50 gr light beyaz peynir,1 domates, 1 salatalık
ara ogun:2 adet meyva , 1 kase light yogurt
oglen: 150 gr tavuk ,100 gr yagsız pilav ,1 kase yesil salata
ara ogun: light ton balıklı salata
aksam: 150 gr ton balıgı 1 kase salata, 1 kase light yogurt
gece- 1 adet meyva (ekşi elma veya greyfurt)
140 gr civarı protein ediyor sizcede az degilmi 83 kiloluk biri icin ? bunun yanında programın sagladıgı kaloride cok dusuk geldi bana asırı hızlı kilo verip kas kaybı yasamaktan korkuyorum. program hakkındada kuskularım var onuda yazarsam roman olr kısaca 3 gunluk bir programım var hergun 30 ar dakika kardio yapıyorum agırlık calısmasından sonra ( setler 3x12 ) .. programı uygulayıp uygulamamak konusunda tereddut yasıyorum sizce yeterli bir beslenme programımı ? eger degilse lutfen eksikleri doldurmak konusunda yardımcı olabilirmisiniz ?