Yulaf ezmesi için kahvaltı tarifi lütfen :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gra0ff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gra0ff

Üye
Bu gün yulaf ezmesi aldım (kahvaltıda yemek için) fakat tadı çok kötü en azından benim için kötü sütle karıştırıp yemeyi denemiştim,
kase olduğu gibi çöpe gitti. :D Yulaf ezmesini yenebilir yapmak için tarifiniz var mı ?
Mümkünse pratik olsun

Konu yanlış yerde ise kusura bakmayın :)

İçine nesle nesfit karışık meyveli falan atıp yiyebilirsin nesfitten daha faydalı ama biraz daha lezzetsiz olarak müsli derim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben içerisine 8-10 tane kurum üzüm, 3-4 tane kuru kayısı ve 3-4 tane çiğ badem atarak tüketiyorum gayet güzel oluyor. :)

1 adet muz 1 tatlı kaşığı bal 250ml süt 150gr yulaf rondodan geçir ve iç. Şu ana kadar ki en kolay yeme şeklim bir çok yol denedim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evde öyle sürekli kuru üzüm yada muz bulamıyorum ben en basit tarifim, süt-bal (fazla değil tad versin yeter) ve keten tohumu gayet yenebilir oluyor dene derim .

Tadı ilk yediğimde dahil hiç kötü gelmedi ama yinede şu şekilde yemek hoşuma gidiyor , içine biraz muz ve ceviz ezip koyarım biraz da bal ve sütle karıştırıp yerim, tavsiye ederim tadı on numara.

50 gr yulafa yaklasık 200ml su koy 10 dk mikrodalgada pişir.Suyu çekicektir zaten.Baktın suyu kalmış onuda süz.

sonra yarım domates,salatalık ve yarım yeşil biberi küçük parçalar halinde kesip yulafın içine at.İyice karıştır.

yanında'da omletini göm al sana mis gibi kahvaltı.

50 gr yulafa yaklasık 200ml su koy 10 dk mikrodalgada pişir.Suyu çekicektir zaten.Baktın suyu kalmış onuda süz.

sonra yarım domates,salatalık ve yarım yeşil biberi küçük parçalar halinde kesip yulafın içine at.İyice karıştır.

yanında'da omletini göm al sana mis gibi kahvaltı.
Oy oy naptin usta :D deneyecegim sanirim tadina alismaya basladim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : YULAF EZMESİ TARİFLERİ | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı