yulaf ezmesi ile kilo verebilirmiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar spor falan yapmıyorum yaza kadar kılo vermem gerek suan 82 kiloyum 60 kıloya kadar dusmek ıstıyorum yaza kadar ve sorum su sadece yulaf ezmesı yıyerek kılo verebılıormyıım yanı sabah oglen aksam ara ogunlerde falan sadece yulaf yıyerek yuksek karbonhidrat ıcerdıgı ıcın veremem gıbıme gelıyor sızce ?

Sadece yulaf yeme zararlı olur. Ayrıca kilo vermede *bence hiç bi yiyecek mucize değildir. Kendini ona şartlama. Genel olarak temiz, az yağlı ve hafif bi beslenme şekli belirle. Forumu biraz arastırırsan çok fazla fayda sağlar bilgi bulabilirsin, aklında bi beslenme çeşidi belirir ve bilinçli gidersen daha iyi olur senin için.
Ayrıca spor la desteklemeni tavsiye ederim

Niye sadece yulaf ezmesi yiyeceksin bahsettiğin ? 22 Kilo yaza kadar vermen için günlük 1500 kalori açığı olmas gerekli bu hem sağlıklı değil ve sonuçları hiç istediğin gibi olmaz görünüm kas kaybın çok olur.
İyi beslenme, spor, iyi uyku ve dinlenme ile 4 ayda 8-10 kilo vererek çok daha iyi sonuç alırsın. 22 kilo 4 ayda verirsen tartıda zayıf olduğunu söyleyebilir ama aynaya baktığında memnun olmayacaksın. Sarkma olabilir, kas kaybın çok olur ve sağlık problemleri yaşayabilirsin.
Amacın şu kadar kilo vermek değil sağlıklı ve fit olmak olsun kilonun bir önemi yok 60 kilo olsan bile yağlı, göbekli biri olabilirsin.

Yulaf ezmesinin zayiflaticigi olduguna dahi bir algi var. Aksine ben kilo alirken tuketiyorum saf karbonhidrat sonucta.

Yulaf ezmesi zayıflatıyor derken ? Diyette yulafın kullanılmasının nedeni içerdiği lif ve düşük glisemik indekstir. Lif uzun süre tok durmanı sağlar, düşük glisemik indekste kan şekerini zıplatmaz. Tatlı ihtiyacın azalır vs. Yani yulaf ezmesi kilo vermende yardımcı olur. Günlük alman gereken kalorinin aşağısında beslenirsen her türlü zayıflarsın zaten. Arkadaşların hamburger yiyerek de zayıflayabilirsin demeleri doğru. Lakin şöyle bir şey olur, vereceğin kilo yağ yerine kastan gider. Bunun sonucunda ne kadar düşük kilolu olursan ol önünde şişkin bir göbeğin olur ve dışardan yine kilolu görünürsün.

suan bende diyet donemindeyim yulaf diyet yapan birisinin yemesi gereken cok onemli besindir nedeni tok tutmasi ve kalorisinin diger karbonhidratlara gore baya az olmasi.
kilom 87 2400 2700 kalori arası alıyorum genel olarak açlığıma cözum aradigimdan besin olarak tavsiyelerde bulunayim.
yumurta
yogurt
lor peynir
tavuk gogsu
bulgur pilavı

portakal -lif ve c vitamini
elma - lif

icecek olarak bol su tuketmeni oneririm kalorili iceceklerden uzak dur süt meyve suyu vs.
ben şekersiz çay kahve ve yeşil cay tuketirim genelde.
bunlara ek olarak 1 gün fazladan kardiyo antremanıda ekleyebilirsin

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :

Arama Kelimeleri : yulaf

Yukarıdaki arama kelimelerini ya da aklınızdaki konuyu arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı