Tavsiyeler üzerine yulaf ezmesi aldım. Bı kaseye koydum sut doktum ama ınanılmaz kotu oluyor mide bulandırıyor. Nasıl tuketecegız bunu bılgı vermenız mumkunmudur?
Dolu dolu 1 yemek kaşığı bal koy biraz karıştır.Tadına doyamazssın.thums:
Onlardan biriyim. Kasenin içine koyup hergün yaklaşık 150-200gr kadar tüketiyorum. Öncedende dediğim gibi kuruyemiş niyetine avuç avuç yiyorum gayette seviyorum kendisiniOnu kuru yiyenler var...kafa_
Onlardan biriyim. Kasenin içine koyup hergün yaklaşık 150-200gr kadar tüketiyorum. Öncedende dediğim gibi kuruyemiş niyetine avuç avuç yiyorum gayette seviyorum kendisini![]()
Kuru tüketemiyorsanız kuru kuru atın ağzınıza ve 1yudum dahi olmayacak şekilde çok az su alın ağzınıza. Hemen yumuşuyor zaten yemesi kolaylaşıyor.
gayette güzel olur. Ara öğünler için idealdir.rapperua peki sabah kahvaltıda değilde ondan sonraki ara öğünde yesek nasıl olur ?
hocam ne yaptınız oyle :d benım mıde kaldırmaz malesef onu.valla yulaf ezmesinien iyi 5 yumurtabeyazi , tek sari , 2 tatli kasigibal,10 gr ceviz,yarim muz,30 gr cikolatali protein tozu, karistiriyorum, hatta 2 cay kasigi tarcin, ben cok sevdigim icin tarcini cok koyarim, yapiyorum yiyorum. Inanilmaz bi kahvatli oluyor. ayrica yapay tatlandirici da koyabilirsin. Pisirmeye alisinca insan,uzmani oluyor
hocam ne yaptınız oyle :d benım mıde kaldırmaz malesef onu.
karıstırıp neyde pısırıyosunuz tam olarak bı tarıfı varmıdır peki?
Yulaf ezmesini kahvaltıda yada ara öğünlerde tüketebilirsiniz. Yiyemiyorsanız yoğurtla deneyin. Aslında gram'ı sizin yeme kapasitenize bağlı. Ben kahvaltıda 50gr ara öğünlerde 75gr civarı tüketiyorum.Arkadaşlar benimde bir sorum olucaktı. Bende yulaf ezmesi yemeye yeni başladım ve tavsiyelerinizi deneyeceğim fakat kahvaltıda kaç gram yulaf ezmesi yemek yeterlidir acaba?
Eğer gerekliyse
Boyum 1.80
Kilom 65