Yulaf ezmesi ve nescafe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ryuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ryuk

Üye
Arkadaşlar sıkı bir diyet ve spor yapıyorum her gün yaklasık 900 kaloriye yakın bir kalori yakıyorum fakat bu bende biraz halsizliğe neden oluyor bu yüzden;

dinç tutma adına nescafe 3 ü 1 aradalardan tüketiyorum günde 1 bardak fakat 1 poşetin yarısını boşaltıyorum bardağa diğer yarısınıda öbür gün içiyorum sizce içindeki o şeker benim kilo almamı durdururmu ? Sonuçta 1 poşeti 2 günde içiyorum o kadar etkileyeceğini sanmıyorum

2. si ise günde 40-50 gram kadar yulaf ezmesi ekledim sizce bunun bir zararı olurmu herkese şimdiden teşekkürlerbench_Obench_O

nescafe 3 ü 1 içme onun yerine nescafe clasic al sade suyla iç ve içine 1,5 tatlı kaşığı tarçın at iyi gelir, yulaf ezmezinden korkma ama sadece sabah tüket ve light sütle tüket

yağ yakım dönemindesin diye 0 karbonhidrat alıcaksın diye birşey yok.bu diyetin 0 kh'li türleri de var fakat anladığım kadarıyla sen o tip bir diyet yapmıyorsun.ekmekten vs kh almak yerine yulaftan almak çok daha iyidir.uzun sürede sindirilen,komplex,kaliteli bir kh kaynağı yulaf.

Bir soru daha sorucam bu aktivya meyveli yoğurtlar var onlardan günde 1 tane yiyorum diyet listeme bunuda eklemıs spor salonundaki hocam sizce bu sıkıntı yaratırmı ?

besin değerlerini yazabilirseniz daha iyi cevap verebilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı