yulaf ezmesi yiyemeyenlere müjde!

Selamlar değerli üyeler. şimdi size yulaflı menemen tarifi vericem yulaf yiyemeyenlere ve yumurta akı yiyemeyenlere yerken şekilden şekile girenlere kahvaltıyı 10 saatte bitirenlere son! :)

malzemeler:5 yumurta akı 2 sarısı,100 gr yulaf ezmesi,100 gr lor peyniri,2 domates ,2 yeşil biber,1 yemek kaşığı acılı ezme,maydonoz,1 yemek kaşığı zeyting yağı(İSTEĞE GÖRE PARÇALANMIŞ TAVUK GÖĞSÜDE EKLENEBİLİR GAYET GÜZEL OLUOR TAVSİYE EDERİM)

HAZIRLANIŞ:5 yumurta akı 2 sarısını 1 kasenin içine döküp iyice karıştırıoruz daha sonra 100 gr yulaf ezmesini ve lor peynirini üstüne ekliyoruz bütün olana kadar karıştırıoruz daha sonra kabukları soyulmuş domates yeşil biber maydonoz ve acılı ezmeyi yanmaz tavamıza koyuyoruz kıvama gellene kadar pişiriyoruz daha sonra tavanın içine karışımımızı boşaltıyoruz yaklaşık 10-12 dakika pişiriyoruz 2 dakikada bir karıştırırsak tavaya yapışmaz. ve afiyet olsun yanında içicek olarak whey protein önerebilirim güzel gidiyor.

http://i.hizliresim.com/59pvEM.png

bende yulaf ezmesini süt,bal,badem,fındık,fıstık,elmayla yiyorum çok iyi oluyo :D sabah kahvaltısı etmesini sevmeyen birisiyim ama bunu yiyorum her sabah :)

Ben yoğurt ile homojen bi görünüşe sahip olana kadar karıştırıyorum , tavsiye ederim güzel oluyor , sade yiyince sunta gibi geliyor :)

Back
Yukarı