Yulaf ezmesini gece yesek ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jonerr

Üye
Ben 2 aydır body gidiyorum yaşım 18.Yulafı genelde sabah kahvaltıda öneriyorlar ama ben yiyemiyorum onun yerine gece yatmadan 1 saat önce yoğurta katıp yesek faydası olur mu ?
Birde bebe bisküvisini süte katıp antrenmandan gelince yiyiyorum önceden gece yatmadan yiyiyordum.Sizce doğru yapıyor muyum ?

Evet göbek çıkarmak için faydalı bir beslenme :)

şaka bir yana en son yemen gereken şeylerden birisi yatmadan önce kesinlikle karbonhidrat alma direkt olarak yağa çevirip depo edilir.Sabah alki gün içinde aktivitelerınde onu enerji olarak yaksın vücüt yoksa başka amaçla tüketmiyoruz.

yağlanmaktan öte,kaliteli uyku diye birşey kalmaz.

cıdade nın dedıgı %100 oluyor ben karbonhıdrat tozu kullanırken 1 hafta hergece 300 ml sute 3 olcek kullandım 1 haftada benm gııb zayıf adamda gobek cıktı ...

Yorumlar için teşekkürler.Bende zayıfım boy 172 kilo 62 bi 5-6 kilo almak istiyorum.Neyse o zaman sabah kahvaltıdan bi saat sonra falan yiyeyim o zaman kahvaltıda yiyemiyorum çünkü. Zaten body saat 5 gibi gidiyorum.Bebe bisküvisinin zamanı nasıl antremandan geldiğimde yiyiyorum?

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi | Sayfa 31 | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
yulaf ezmesi yemenin yolu | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı