Yulaf hiç bukadar lezzizz olmamıştı...

Selizar

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar.
geçen gün bir alışveriş merkezınde gezerken gozume etının lılafı carpmıstı yaklasık 3 tane degısık versıyon cıkarmıs ben %50 meyve parcalı olandan tuketıordum kı bu bana sabahları 100 gr ıskence gelıyordu fakat bugun cok farklı bır markanın urununu buldum.markası mılupa Sutlu yulaflı elmalı ıcındekı degerler son derece yuksek ve lılalıfı 2 ye katlar ama maddı baqımdan lılalıfın yaklasık 2 katı kadar 5.25 YTL ıdı.gercekten alın bır deneyın tatı mukemmel.bu bebek versıyonu :) her turlu vıtamını ıcıne kombıne etmısler.yag oranı lılalıften yaklasık 3 kat daha fazla 100 grmında 9.6 gr yag var.

bir deneyım derim..

-Yağ oranının lifaliften 3 katı fazla olması ve fiyatının da 2 katı olması çok cazip durmuyor gibi... Tabii tadına baktıktan sonra kesin karar vermek daha mantıklı olabilir.

Ben de Etinin yulaf ezmesini tüketmekteyim.(Genellikle yatmadan 90-120 dk önce)Bir miktar yoğurt içine yulaf ezmesini atıp bu karışımı balla desteklemekteyim.

Ben süte koyupi bal ekledikten sonra mutlaka meyve atıyorum içine bolca o zaman baya güzel oluyo tadı tavsiye ederim...

etinin lifalifinin çok türü war evet hepsi iyi hoş ama ben sadesini alıyorum sanırım en uygunu da o :D
ilk zamanlarda tüketim bir eziyet gibiydi.kutusu 500gr ama ben 1 haftada zor bitirdim:(
sonradan süt ve bal ile güzel bir tad yakaladım tavsiye ederim sade ve güzel oluyor;)

kompleks karbonhidratı (yulaf ezmesi) yatmadan önce almanın mantığı nedir? Bilmediğimden soruyorum :D Protein alsanız daha yararlı değilmi

odinn haklı, yağ olarak kilonuzu artıracaksınız derken kas gelişimi için önemli olan gh'ten mahrum kalabilirsiniz..
emin olun kas kütlesi çok daha önemli..

odinn haklı, yağ olarak kilonuzu artıracaksınız derken kas gelişimi için önemli olan gh'ten mahrum kalabilirsiniz..
emin olun kas kütlesi çok daha önemli.

ben yatmadan yulaf yemeye zaman bulabiliyorum ve yağlanmadım henüz zaten bu yaza doğru resimlerimi koymayı düşünüyorum gelişimimi beraber değerlendiririz yağlanıp yağlanmadığımı sizde görmüş olursunuz amaç kilo almak olunca yulaflı gıdalar yatmadan önce tüketlmeli diye düşünüyorum çünkü en az yağlanmayı bu ürünler yapıyor.

ben yatmadan yulaf yemeye zaman bulabiliyorum ve yağlanmadım henüz zaten bu yaza doğru resimlerimi koymayı düşünüyorum gelişimimi beraber değerlendiririz yağlanıp yağlanmadığımı sizde görmüş olursunuz amaç kilo almak olunca yulaflı gıdalar yatmadan önce tüketlmeli diye düşünüyorum çünkü en az yağlanmayı bu ürünler yapıyor.

mesele yağlanmak değil aslında..mesele gh'ten yani gün boyunca uyarılan kastan dolayı salgılanması gereken hormondan mahrum kalmak ve buda büyümede yavaşlama demek..bırakın geceyi akşam son öğününüzden sonra bile karb.alımı tavsiye edilmez..
yinede tercih sizin..

mesele yağlanmak değil aslında..mesele gh'ten yani gün boyunca uyarılan kastan dolayı salgılanması gereken hormondan mahrum kalmak ve buda büyümede yavaşlama demek..bırakın geceyi akşam son öğününüzden sonra bile karb.alımı tavsiye edilmez..
yinede tercih sizin..
yani karbo almak yerine protein alımımı akşam saatlerine koysam karbo alımınıda gündüz saatlerine koysam dahamı iyi olur ?

yani karbo almak yerine protein alımımı akşam saatlerine koysam karbo alımınıda gündüz saatlerine koysam dahamı iyi olur ?
protein alımını bütün güne yaymalısın..
yani sadece akşama sıkıştırmak diye bir olay söz konusu degil..

ancak karbo alımında akşam saatlerinden itibaren alımı oldukça azaltmak diez'in de belirttiği sebeplerden dolayı önemli..
karbo alımını (kompleks alımı) bilhassa idman öncesi öğünlerinde yoğunlaştırman gereklidir..

protein alımını bütün güne yaymalısın..
yani sadece akşama sıkıştırmak diye bir olay söz konusu degil..

ancak karbo alımında akşam saatlerinden itibaren alımı oldukça azaltmak diez'in de belirttiği sebeplerden dolayı önemli..
karbo alımını (kompleks alımı) bilhassa idman öncesi öğünlerinde yoğunlaştırman gereklidir..

Ben protein alımımı gün içine yayıyorum akşama doğru carbo alımına yükleniyorum

Ben protein alımımı gün içine yayıyorum akşama doğru carbo alımına yükleniyorum

karbo alımını akşama doğru yoğunlaştırman yanlış..
kompleks karbo alımını idman öncesi öğünlerde zirveye çıkarmalı, daha sonraki öğünlerde kademeli olarak düşürmeli ve akşamları minimum seviyeye çekmelisin..

ne kadar zayıf olursan ol yatmadan önce tüketilen gereğinden fazla karbonhidrat fiziksel aktivite ile yakılmadığından, kaliteli kütle artışına değil yağlanmaya yol açar.

fıyatının 2 katı ve yag oranının daha fazla olması benım acımdan hıcde cezbedıcı nıtelık degıl ama kısıden kısıye degısır tabıkıde dıleyen deneyebılır ayrıyetten canım cektı sımdı yulaf :)

yulaf her vg cinin beslenmesinde bulunması gereken çok besleyici bir besindir.

Back
Yukarı