Yulaf mı - yulaf kepeğimi?

Yulaf, tohumu iken kepegi ise disindaki katmandi yanlis hatirlamiyorsam. Cok bi fark yok aralarinda ama genelde yulaf kullanin diyorlar.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Whey proteinde peynirden yapılıyor. Normal peynirde 100 gr 20 grprotein. Whey de 30 gr da 20 25 gr[DOUBLEPOST=1462887109][/DOUBLEPOST]
Whey proteinde peynirden yapılıyor. Normal peynirde 100 gr 20 grprotein. Whey de 30 gr da 20 25 gr
20160510_162959.jpg
20160510_162924.jpg

Yulaf kepeginin yağ ve karb daha düsük

Son düzenleme:
İyide protein tozuna katiyorlar ekstra seyler hic alakasi yok bu olayla,bildigin besin degerini kaybediyor yulaf,karbonhidratt icin tuketilen bir besinin karbosu dusunce daha iyi olmaz

Yoo nasıl alakası yok. ne koyuyorlar söyle? Lan boş boş yorum yapma. Etinin felan yulaf ezmesinde bu kadar protein yok. Daha çok şeker var. Onlara kiyasla daha iyi ama benim elimdeki yulaf ezmesinin besin degerleri iyi.

Yoo nasıl alakası yok. ne koyuyorlar söyle? Lan boş boş yorum yapma. Etinin felan yulaf ezmesinde bu kadar protein yok. Daha çok şeker var. Onlara kiyasla daha iyi ama benim elimdeki yulaf ezmesinin besin degerleri iyi.
Lan mi :) hayirdir koseye sikisinca bu usluplami kurtarmaya calisiyosun,karbosu icin tuketilen bir urunun islemden gecirilip karbosu azaliyorsa bu daha iyi besin degeri olmaz gayet basit mantik

Bi işlemden felan gectiği yok. Yulaf kepeği sadece yulafın dışındaki kabuk. Of şimdi sizinle laf yarışına giremeyeceğim. Beni yanlış çikartmak sizi yükseltmez. Ayrıca yanlış da çıkarmadın. Bu konu hakkinda en ufak bilginiz yok. Yılları geçmiş biri olarak bilgi veriyorum. Form müsli ya da eti yulaf ezmesi kullanacaksanız yulaf kepeği çok daha besleyeci. Ama her yerde bulunmayan markaların yulaf ezmeleride var bunlardan bulabilirseniz direk yulaf ezmesi kullanın.

Bi işlemden felan gectiği yok. Yulaf kepeği sadece yulafın dışındaki kabuk. Of şimdi sizinle laf yarışına giremeyeceğim. Beni yanlış çikartmak sizi yükseltmez. Ayrıca yanlış da çıkarmadın. Bu konu hakkinda en ufak bilginiz yok. Yılları geçmiş biri olarak bilgi veriyorum. Form müsli ya da eti yulaf ezmesi kullanacaksanız yulaf kepeği çok daha besleyeci. Ama her yerde bulunmayan markaların yulaf ezmeleride var bunlardan bulabilirseniz direk yulaf ezmesi kullanın.

20 yasindasin yahu daha,yillari gecmis biri ne demek hey allahim,islemden gecmek dedigim o zaten,sen diyorsun ki yulafin disindaki kabuk yulafin kabukla olan toplam degerinden daha iyi besin degerine sahip ve bunu aklin mantigin aliyor yani

Yulaf ezmesinin dışında kabuk yok. Onu zaten alıyorlar. Yukardakinin tamamını okursan anlarsın. Evet 3 yıldır bu işle uğrasıyorum. Yaşimda 21. Hayatın kadar kitap okudum. Hayatin kadar video izledim. Şimdi lütfen adam gibi okuyup yorum yaparsan sevincem

Ergen oldugun o kadar belliki :) benim yasima geldiginde benim suan sana guldugum gibi gulersin senin yasindakilere ;)
Besin degeri daha iyi dedigin urunun tek iyi oldugu nokta yaginin daha az olmasi :D onun disinda iyi olan hic bi besin degeri yok ve sen benim hayatim kadar kitap okumana ragmen bildigin cahilsin be kocum,koydugun resimler bile senin haksiz cikariyor be sakamisin sen :D bu urun karbonhidrat ve lif icin kullaniliyor farkindasin dimi,izledigin videolarda bu yoksa demek kafan karisti tabi

https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/yulaf-ezmesi/ bu yulaf ezmesinin besin değeri. Buda kepeği https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/yulaf-kepegi/ burdan bakılabilir farklari yulafin disindaki kabuk nasil kendinden iyi olur diye atıp tutmaya gerek yok öğrenmek isteyen insan icin 5 dakika sürer.
Dalga mi geciyosun ciddimisin,yulaf ne icin tuketiliyor sen onu bi de bana once,karbonhidrat icin dimi,protein icin yulaf tuketen mi var,verdigin linkte bile saglik puani daha dusuk kepegin,kendi koydugun link bile seni yalanliyor,potasyum kalsiyum ve demir yonunden sifir degerli olsuguna girmiyorum bile

"""""""Form müsli ya da eti yulaf ezmesi kullanacaksanız yulaf kepeği çok daha besleyeci. Ama her yerde bulunmayan markaların yulaf ezmeleride var bunlardan bulabilirseniz direk yulaf ezmesi kullanın."""""""""
bak canım benim saçma sapan sırıtmana gerek yok. Bak tırnak içindeki ifadeyi oku. Ne demişim. Abicim yaşın büyükse etiket olmaya çalışma. Yaşını 35 yazmışsın koçum benim oraya o yaşı yazmakla olmaz. Önce okumayı öğren. Bak tırnak içinde yeniden alıntıladım hatta 10 tane tırnak felan koydum. Anlayamıyorsan bilader boş yapma.

bak canım benim saçma sapan sırıtmana gerek yok. Bak tırnak içindeki ifadeyi oku. Ne demişim. Abicim yaşın büyükse etiket olmaya çalışma. Yaşını 35 yazmışsın koçum benim oraya o yaşı yazmakla olmaz. Önce okumayı öğren. Bak tırnak içinde yeniden alıntıladım hatta 10 tane tırnak felan koydum. Anlayamıyorsan bilader boş yapma.
Ben kardesim diyim daha uygun olur buyuklerine kardesim denmez cahil kardesim,eti nin de karbonhidrat degeri daha yuksek tirnak icinde yazdigin yerde kurtarmiyor seni yani sen yavasca logout ol

Üsluba dikkat ediniz!
Üye bu mesajı sebebiyle 5 ceza puanı almıştır!

Son düzenleyen: Moderatör:
Dalga mi geciyosun ciddimisin,yulaf ne icin tuketiliyor sen onu bi de bana once,karbonhidrat icin dimi,protein icin yulaf tuketen mi var,verdigin linkte bile saglik puani daha dusuk kepegin,kendi koydugun link bile seni yalanliyor,potasyum kalsiyum ve demir yonunden sifir degerli olsuguna girmiyorum bile
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2012/02/neden-yulaf-kepegi.html?m=1
Burada ayrintili almış faydalarını okuma zahmetine girerseniz göreceksiniz ama yinede ben birisini söyleyeyim yulaf kepeğinde yulafin diger kısımların da olmayan beta glukan maddesi var onunda faydalarını araştırabilirsiniz.

Ben yulaf kepeginin yarari yoktur demiyorum zaten,basindan beri dedigim karbonhidrat icin tuketiyoruz biz bunu ve kepek ezmeden daha iyi degil bu konuda,gayet net acik ve tartismaya kapali bir konu aslinda,diger artilari eksileri icin isteyen istedugini tuketmekte ozgur zaten

Back
Yukarı