iyi güzel de yulaf da hersey mubah mı yani yulaf cok faydali mi bizim icin bu kadar?
ben diyetteyim definisyon cok saglam kardiyo da yapiyorum sonuclarini aliyorum bozmak istemiyorum
eger yulaf sorunsuz bir sekilde iyi bir karb kaynagi ise benim ve daha once de sleepy in onerdigi tatli tutlu seyler veya yulafli pizza (tabi ek maddeleri abartmadan, ben koca cam kaseye 1 kasik bal 2-3 findik ekledim meyva dogradim yeteri tadi da aldim veya pizza icin kasar domates zeytin biber) yiyebiliriz.
Bu arada enwer, 6 yumurtanın kacının sarısını koydun? Bence sarılarını da heba etmemek lazım onda da protein var tabi kolestrol yuksek ama 5 yumurtanın 2 sarısı konabilir bence orjinal tarifte 5/1 idi.
Vallahi Enver, bu tarif çok işime yaradı.
Proje teslimime 1 hafta kala koşuşturma kargaşa almış başını giderken haliyle yemek yapmaya da vakit kalmıyor.
Ben içine 1 ölçek protein tozu koyuyorum, sonra pişirip ekmek gibi yiyorum.
Biraz konu dışı; ama belirteyim.
Aldığınız salam ve jambonlara dikkat edin.
Benim yediğim tavuk jambonların içinde ekstradan protein vardı. Bu da demektir ki tavuğun her yeri içinde, kıyıp içine proteini koyup sürüyorlar piyasaya.
Öyle whey falan da koyduklarını sanmıyorum. Ucuz olsun diye soya proteini koyuyorlardır tahminimce.
O yüzden bu tarz ürünlere dikkat edin. Genelde hepsinin içinde var. Ben o yüzden artık yemiyorum.
İyi sporlar.
100 gr denedim yulafı tabakta kaldı yiyemedim vallahi
60 gr bana yetiyor