Yulaf Yemekte Zorlananlar İçin: Muzlu Pankek (Unsuz)

Yulaf yemekte zorlanıyor musunuz?

Bu video tam size göre!

Yulaf ezmesi sağlıklı bir kahvaltı için olmazsa olmazlar arasındadır fakat çoğu kişi yulafı tüketmekte ciddi zorluklar yaşar. İlk tarif videomuzda yulafı tatlandırarak size bu konuda yardım etmeye çalışacağız.

Malzemeler

• Yulaf ezmesi
  • Yumurta
  • Muz
  • Zeytinyağı
  • Fıstık ezmesi (Opsiyonel)

Hocam antreman sonrası ve sabah kalktıgınızda üzüm suyu ıcıyorum diyorsunuz katabolik süreci durdurmak icin,
fakat edindiğim bilgilere göre antreman sonrası büyüme hormonları maxımum üst seviyede oluyormus, ve alınan basit şekerler büyüme
hormonlarını durduruyormus insilün le büyüme hormonları aynı anda calısmıyormus sabah kalktıgımızdada aynı durum devam edıyormus.
Siz ne düsünüyorsunuz acaba bu konu hakkında?
Tarif için teşekkürler.

Hocam antreman sonrası ve sabah kalktıgınızda üzüm suyu ıcıyorum diyorsunuz katabolik süreci durdurmak icin,
fakat edindiğim bilgilere göre antreman sonrası büyüme hormonları maxımum üst seviyede oluyormus, ve alınan basit şekerler büyüme
hormonlarını durduruyormus insilün le büyüme hormonları aynı anda calısmıyormus sabah kalktıgımızdada aynı durum devam edıyormus.
Siz ne düsünüyorsunuz acaba bu konu hakkında?
Tarif için teşekkürler.

Hangi makaleden edindiniz acaba bu bilgileri?

Uzun süredir sabah kalkar kalkmaz ve antrenman sonrası %100 ilave şekersiz üzüm suyu kullanıyorum. Gün içerisinde insülin seviyesinde dalgalanma istenen bir şey değil fakat katabolik durumun durdurulması için iki istisnai zaman var.

Savaş cebeci videolarından birinde söyluyordu fakat suan bulamadım videoyu.
Bu video dada arkadas söyluyor fakat bilimsel bır acıklaması yok.

Back
Yukarı