Yumruk için [ Ön kol + Triceps ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bb78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bb78

Üye
Arkadaşlar ben yumrugumu geliştirmek için şu sıksık denilen yuvarlak simit gibi aleti kullanıyorum ön kol için..

triceps için ise 5 kilo luk dumbbell alıyorum sandalyeye oturuyorum. iki elimde tutup arkaya indirip kaldırıyorum.

sizce doğru mu yapıyorum ?

bilek kası yapabilirsin ama yumrukta pek etkisi olmaz kas yapmanın anca yumruk atarak yumruklarını geliştirebilirsin.
bir de agırlık az gelmiyor mu ? bide oturarak

Bilek yumrukta önemsiz diye bir şey yoktur..Çok sert yumruk atarsan taktiğini bilsen dahi bileğin kırılabilir.

filmde size adamın yaptıklarını saniye saniye anlatmazlat yumruk attıkla bileğiniz kendiliğinden büyümez onun için egzersizler var filimlere göre yaşamayın.Sadece filmdeki mesajı alın, yoksa gidip her gün 5 saat kum torbasına yumruk atmaz bileğini yada elini güçlendirmez dayanıklı yapar..

180 boy 60 kiloyum. bileğim sağlamdır ;) genetik galiba. omuzlarımda iyi dedi salona gitmiyorum ama bişi sormak için gitmiştim o anda dedi :D . onu demeden de diyolardı zaten.

bir arkadaşlar demişti sıksık benim yumrugumu çok geliştirdi diye.. işe yarar mı acaba :S

eve kum torbası da alamam :) tavan falan delemem yani. gölge yumruk yapıyorum. kum torbasına vurar gibi.

şınav falan işe yarar mı ?

koridor barfiksi alacaktım duvarı falan çatlatıyormuş o da.

Önerilerinizi bekliyorum

Back
Yukarı