Yumruk yedim öz güvenim yükseldi

Recep0

Üye
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim bu olayı danısmak istedim biraz anilara dayalı anlatıcam rahatsız ettiysem şimdiden kusura bakmayın, öncelikle 18 yasindayim ve hayatim boyunca max kavgam 3 4 kez olmuştur bu kavgalarin hepsinde yumruk yedim ancak bi öz güven filan gelmemişti bu son kavgamda 3 belki 4 yumruk yedim ama sadece burnumun üstüne gelen burnumu kanatmıştı lakin acıtmamıştı sonuç bu olunca bu kadar yumruğa rahmen böyle oluyorsa kavgadan niye tırsayım ki diye düşünür oldum.Ancak ben kavgadan önce rakibimin yüzünün neresine vursam'da bu iş uzamayıp da bitse diye düşünürken kavga sirasinda nereye vurduğumu hatırlamiyorum halbuki böyle olmasa iş uzamiyacak bu anlık hafıza kaybına nasıl engel olurum abilerim ablalarım ?

kardeşim manyakmısın yumruk yeme atmada ama tavsiyede veriyim herzaman tetikte olman iyi olur hazırlıksız yakalanma ve karsindaki kisiyi odağina al ve yumruk atma durumuna karsi bi savunma kesfet

kardeşim manyakmısın yumruk yeme atmada ama tavsiyede veriyim herzaman tetikte olman iyi olur hazırlıksız yakalanma ve karsindaki kisiyi odağina al ve yumruk atma durumuna karsi bi savunma kesfet
Kavga etme demek istemişsin doğru demişsin ancak zaten kavgacı bir tip değilim sevmem de sadece bu olay kaçınılmazsa diye yardım istedim :D diğer önerilerin için sağol, iyi geceler (;

Back
Yukarı